Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Anlamadığım bu 5 tane kanadımız varda 6.yı mı alıyoruz hepi topu iki tane kanat var takımda kim formayı hakediyorsa o giyer şuan için görünen barış ve Leao oynar sane yedek kalır yarın barış yorulur sane oynar normal şartlarda Leao sonrası bile ekstra 1 kanat dahi olmalı
O kadar basit değil o işler. Biz Real Madrid, Münih falan değiliz henüz. Tutup yedekte Leao, Sane ya da astronomik fiyatlara satmak istediğimiz Barış'ı bekletemeyiz. Yedek oyuncun atıyorum Lang gibi biri olabilir mesela. Kanat ihtiyacımız olduğu doğru ama Leao'yu da alalım gerekirse herhangi biri yedek kalır düşüncesi doğru değil.

1785398473764.webp

1785398508087.webp

reklamlar sanki ayak fetisim varmis gibi

Nkunku'nun Türkiye ile bu transfer dönemi adı hiç anılmadı galiba. Beşiktaş'a bize kesin yazarlar diyordum

Leao muhabbetinde bayağı ciddiyiz anlaşılan, sözlükte yazılınca baktım da dünden beri Can Uzun Fenerbahçe Çalım haberleri yazıp durmuşlar :asd:

Anketi yeni gördüm dursun başkanla 6. Dönemini geçiren bur Galatasaraylı olarak tabiki hayıra oy verdim

Geri
Üst Alt