Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Leao transferi için sadece şunu söyleyeyim, illa kalkıp böylesine riskli bi isme para vereceksek Salah'ı tercih ederim. En azından sadece 10 küsur maaş veririz 1+1'den, patlarsa da 20 milyon euro gider. Bir de Salah burada Mertens vari bir katkı verebilir belli olmaz. Salah geçen sezon ne kadar düştüyse Leao da o kadar düştü zaten.

Leao içinse söylenenlere göre 45 milyon bonservis, 10 milyonluk sözleşme, 4 yıldan imzalansa bize 85'e mal olacak.

Açıkçası bu maliyetlerin oyuncusu değil, fırsat transferi hiç değil. Bir tane bile PL kulübü şu parayı verip Leao'yu almıyor ki 40 milyon euro falan artık İngiliz kulüpleri için çerez parasına döndü.
Yahu salah messinin dripling yapıp 3 tane oyuncu ile güreştiği yerde yürüyerek eli belinde dolaşıyor bitmiş o herif

Bu arada herkes febenin kadrosunu konuşuyor güçlendikleri yok bence enkazı daha da büyütüyorlar. Bireysel kadro kalitesi olarak halen farkla öndeyiz bence
Ben de boyle dusunuyorum ama bizim kadro uflesen ne oldugunu sasiriyor 1sakatlikta vs. ya da gecen sezon ozleinde geri dustumu kafalar gidiyor.

Dun fena basmadi ilerde fener bu arada ama tabi karsidindaki takim 3 pas yapamiyordu mac genelinde. Fred ile gendouzi aldi turu hatta o rakibe karsi.

gelisme yok herhold

Koray Gok guzel girdi konulara valla.

fbnin orta saha rotasyonu kante ismail genduzi bartuğ

sağ bek rotasyonu mert müldür oğuz aydın olacak muhtemelen :asd:

inş çalhanı berkeyi falan almazlar

fbnin orta saha rotasyonu kante ismail genduzi bartuğ

sağ bek rotasyonu mert müldür oğuz aydın olacak muhtemelen :asd:

inş çalhanı berkeyi falan almazlar
iki önceki nöbette falan yazmıştım, fb eninde sonunda çalhan'a gidecek diye. başka çıkış yolu gözükmüyor onlar için. berke de can suyu olurdu onlar adına ama oyuncu şu aşamada türkiye'ye geri dönmez gibi.

iki önceki nöbette falan yazmıştım, fb eninde sonunda çalhan'a gidecek diye. başka çıkış yolu gözükmüyor onlar için. berke de can suyu olurdu onlar adına ama oyuncu şu aşamada türkiye'ye geri dönmez gibi.
10+4 te zeki berke çalhan fbye şarttı

bizimkilere sallıyoruz da bunların da planlama leş, hala leao falan kovalıyor herifler

Leao ve Reijnders gelecekse Can veya Encisoya okey olurum işte

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış ve Sane'nin kadroda kaldığı senaryoda Leao gelirse kim yedek kalacak? Şu anda aciliyet teşkil eden bir mevki değil orası. 10 numara, yedek santrafor işini halletsinler önce. Barış, Sane satılırsa işte o zaman Leao şart. Leao öyle bitik oyuncu falan da değil. Hatta geçen sezon çok istediğimiz Lookman'dan falan iyi oyuncu bana göre.

Barış ve Sane'nin kadroda kaldığı senaryoda Leao gelirse kim yedek kalacak? Şu anda aciliyet teşkil eden bir mevki değil orası. 10 numara, yedek santrafor işini halletsinler önce. Barış, Sane satılırsa işte o zaman Leao şart. Leao öyle bitik oyuncu falan da değil. Hatta geçen sezon çok istediğimiz Lookman'dan falan iyi oyuncu bana göre.
Anlamadığım bu 5 tane kanadımız varda 6.yı mı alıyoruz hepi topu iki tane kanat var takımda kim formayı hakediyorsa o giyer şuan için görünen barış ve Leao oynar sane yedek kalır yarın barış yorulur sane oynar normal şartlarda Leao sonrası bile ekstra 1 kanat dahi olmalı

Anlamadığım bu 5 tane kanadımız varda 6.yı mı alıyoruz hepi topu iki tane kanat var takımda kim formayı hakediyorsa o giyer şuan için görünen barış ve Leao oynar sane yedek kalır yarın barış yorulur sane oynar normal şartlarda Leao sonrası bile ekstra 1 kanat dahi olmalı
3 kanat var , 0 10 numara var. her mac ücünden birisinin yedek kalmasi kabul edilebilecek bir durum degil.

ille de sen inatla
1785397654211.webp

Geri
Üst Alt