Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.248
- 7.474
- 1.873
Mec kim?Mec’in gelmesine okay olma noktasına geldim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mec kim?Mec’in gelmesine okay olma noktasına geldim.
Oraya büyük ihtimalle Can veya Enciso gelir. Sara da giderse orta saha gelir. Stopere de Yusuf olacak gibi. Leao gelirse normal planlama böyle olmalı.Ben kanat var yok, oynar oynamaz demiyorum ki, yani iyisini ötüsünden bahsetmiyorum. bize en öncelikli 8 ve 10 no lazım. Hatta potansiyel olarak 6 numara da lazım solstoper de lazım hatta solstoper 2 senedir lazım![]()
Hocam bak iyisini kötüsünü rotasyonunu tartışmıyorum, durum şu oluyor dam akıtıyor ama biz bahçeye havuz yaptırıyoruz.Neden herkesi 50 mac oynamak zorunda diye dusunuyoruz? Artik ilk 11 diye bir kavram yok. Rotasyon cok onemli. Kadroda bir adami cikardin mi yerine gelen adamin oyunu degistirmemesi ve dusurmemesi lazim. Leao gayet iyi olur ama bu ayni zamanda 10 numarayi duzgun bir adamla doldurursak olur. Gerekirse Sane, Baris, Leao yedek kalacak. Zaten bu sekilde adamlarin yedekte olacak ki hamle gucun olsun. Gecen sene ne maclar yasadik, yedekten girip oyunu degistirecek bir adamimiz yoktu.
Mustafa EscihelaçMec kim?
Can uzuna 2 günde sövmeye başlarız ben size diyim. Bize olmuş oyunu yönlendirecek 10 no lazım Can yeteneklidir gelecek vaat eder . Bilmiyorum bana garip geliyor öncelikler varken, başka türlü hareket etmek bilemedim.Oraya büyük ihtimalle Can veya Enciso gelir. Sara da giderse orta saha gelir. Stopere de Yusuf olacak gibi. Leao gelirse normal planlama böyle olmalı.
Bir ara Singo gidip u23 gelecek diyen de vardı
Prodil olarak bence çok farklı oyuncular ama Brahim de bize çok faydalı olurdu. Mertens skor katkısından da öte tüm hücumu, ön alan presini koordine eden adamdı. Lucas falan prese Mertens'in talimatıyla katılıyordu. Böyle, bu profilde bir adam kolay kolay bulamayız. Belki bir nebze Bruno ama o da tam o profil değil. Oraya cidden bir yandan da ismiyle, kalitesiyle takım içi ağırlığı olacak birisi gelmeli.Mertens ayarında değil ama ona muadil olabilecek en makul adam Brahim Diaz şu an.
Mec kim?
Yok böyle bir teklifimiz ya böyle bir teklif olsa biraz pazarlık ile verirdi Milan. Biz şarta bağlı teklif sunuyoruz adamlar ya zorunlu yada direk bonservis istiyor.40M opsiyon ha
Hemde zorunlu
Vay ananı avradını
Neyin başını ama? Orası önemli.Onu yapan var @Nedim V. Duran
Allah peygamber aşkına eldeki yedeklerin oynadığı oyunu gördük. Mümkün değil ki.Senin tüm yedek rotasyonunu yenilemen lazım o dediğin olması için .Asılları oynamadı mı GS GS likten çıkıyor. Olması lazımlar apayrı gönül neler istiyor. Daha bir tane 10 numara alamıyoruz ki.11 oyuncuları ile yedekler arasında mevcudiyette uçurum var ve çoğunun yedeği yok.Olmalı mı olmalı ama şuan yok.Beğenmediğiniz Torreranın Abdülkerimin Barışın yedeği yok.Ve bu nedenle 50 maç oynamak zorundalar ve oynayacaklarda sakatlık bela olmadığı sürece.Neden herkesi 50 mac oynamak zorunda diye dusunuyoruz? Artik ilk 11 diye bir kavram yok. Rotasyon cok onemli. Kadroda bir adami cikardin mi yerine gelen adamin oyunu degistirmemesi ve dusurmemesi lazim. Leao gayet iyi olur ama bu ayni zamanda 10 numarayi duzgun bir adamla doldurursak olur. Gerekirse Sane, Baris, Leao yedek kalacak. Zaten bu sekilde adamlarin yedekte olacak ki hamle gucun olsun. Gecen sene ne maclar yasadik, yedekten girip oyunu degistirecek bir adamimiz yoktu.
baskan halleder umarim.Yok böyle bir teklifimiz ya böyle bir teklif olsa verirdi biraz pazarlık ile verirdi Milan. Biz şarta bağlı teklif sunuyoruz adamlar ya zorunlu yada direk bonservis istiyor.
Biliyor musunuz bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama ben ahmet denizciyi özledim keşke olsa da böyle foruma kolpaları atı atı verse
O kadar sövülecek kadar kötü olduğunu sanmıyorum. Enciso hakkında sadece milli maçtan yarım yamalak bilgim var fakat bir konuda haklısın. Eğer orta sahaya top alıp topla çıkan biri gelmezse yine çıkmakta zorlanırız ve uzun toplara devam. Can o konuda iyi değil diyorlar.Can uzuna 2 günde sövmeye başlarız ben size diyim. Bize olmuş oyunu yönlendirecek 10 no lazım Can yeteneklidir gelecek vaat eder . Bilmiyorum bana garip geliyor öncelikler varken, başka türlü hareket etmek bilemedim.
Bu günkü konuşmasını dinledim pek halledecek gibi durmuyor. Transfer yapmazsak şaşırmam.baskan halleder umarim.
Yazdigimi gercekten okudun mu?Allah peygamber aşkına eldeki yedeklerin oynadığı oyunu gördük. Mümkün değil ki.Senin tüm yedek rotasyonunu yenilemen lazım o dediğin olması için .Asılları oynamadı mı GS GS likten çıkıyor. Olması lazımlar apayrı gönül neler istiyor. Daha bir tane 10 numara alamıyoruz ki.11 oyuncuları ile yedekler arasında mevcudiyette uçurum var ve çoğunun yedeği yok.Olmalı mı olmalı ama şuan yok.Beğenmediğiniz Torreranın Abdülkerimin Barışın yedeği yok.Ve bu nedenle 50 maç oynamak zorundalar ve oynayacaklarda sakatlık bela olmadığı sürece.
Aynen katılıyorum birde performans fiyatının altında kaldı mı inanılmaz kötü olur ve uzuuun süreli kontrattan çıkamazsın. Çok riskli çok.Beklenti okadar yükseğe çıkmış vaziyette ki. Gelen hangi oyuncu olursa olsun bu stres ona patlayacak kaçış yok.Altından kalkabilirse no problem.Can uzuna 2 günde sövmeye başlarız ben size diyim. Bize olmuş oyunu yönlendirecek 10 no lazım Can yeteneklidir gelecek vaat eder . Bilmiyorum bana garip geliyor öncelikler varken, başka türlü hareket etmek bilemedim.
edit: Enciso' söveriz 2 günde net.