Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.498
- 91.561
- 5.093
Bu videoyu yeni gördüm. İyice sinirlendim. Neyin artistliği bu hocam?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dizleri soru işaretli ve kulübü yüksek bonservis istiyorBu Franculino denen elemanı niye kimse almıyor. İsmi geçenlerin gördüğüm kadarıyla en iyisi olabilir. Acayip yerlere gelebilir.
Bu ne yav
Müzmin sakat mı eleman.? Yoksa bu teknikle ne işi var Danimarka da.Dizleri soru işaretli ve kulübü yüksek bonservis istiyor
dizinden ameliyat oldu bu döndü sonra bir daha dizden gitti. şimdi yeni yeni oynamaya başladı.Müzmin sakat mı eleman.? Yoksa bu teknikle ne işi var Danimarka da.
Yapmayak o zaman Sedat World Star Hip-Hop. Baska turlu kacari yok.Umarım kazıklanmadan bu transfer dönemini hayırlısıyla kapatırız.
Yapalım da kazıklanmadan yapalım diyorum Arif abi. Ama gidişat kazıklanma yönünde.Yapmayak o zaman Sedat World Star Hip-Hop. Baska turlu kacari yok.
Illa kaziklanacaz. Gerci yapmayinca da kaziklanacaz gibi. Bari cabuk cabuk yapsin da fazla acitmasin.Yapalım da kazıklanmadan yapalım diyorum Arif abi. Ama gidişat kazıklanma yönünde.
@Alieren Uzar ne diyorsun bu duruma? Dursun için Fb'nin yaptığı/yapacağı transferlere göre harekete geçer, rakibine göre transferler yapar demiştin. Bugün cevabı kendi vermiş. Herhalde demek istediğimi anlamışsındır.
Yahu millet anlatıyorda eyvallah singonın eksikleri varda..Sallai nasıl iyi bek oluyor onu anlamıyorum.Sürekli kademe hatası yapan olmayacak garip garip fauller yaparak oyunu baltalayanda sallai..Ofansif yöndende öyle olnası gereken seviyede değil.Stoper asla kabul etmediğim için sadece sagbek için konuştum anlamışsındır.Senin bir performans analizi yapabilmen için 20 maç ustuste gorebilmen lazım .Bu sene bunu verebileceğine inaniyormusun.Denge sorunu su ileri cikislardan sonra dönüşlerde iri cussesini bir sağ bek gibi kullanamayip manevrasinda sıkıntılar var.En azından izledigimiz maçlarda bu izlenimi aldık.Tekrar söylüyorum 20 maç oynamaliki üzerine konusabilelim.Sallaiden formayı kapabilirse.Sevgili Ulaş Sagbek diyorum başka mevki değil.