Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
taktik ve sistemin olmadığı bizim takımlara ne kadar kaliteli ve bireysel yetenekli oyuncuları doldurursan o akdar başarılı olursun. yapın şu 2 transferi, kalan yerlere gidin kiralık denemelik adamlar alın

valla hacı o nefis taktikli sistemli takımların da o oyunları adam akıllı oynayabilmesi için hep en baba topçular gerekli oluyor bildim bileli

ben son derece vasat oyuncularla inanılmaz bi futbol oynayarak ŞL kazanan bi takım hatırlamıyorum, belki sadece 1 kere olmuştur yani mucize işte istisnadır.

neyse ya bana göre -bunu daha önce de söylemiştim- bu işin %60'ı futbolculardır. %40'ı TD'dir. TD yeter ki takım içi uyum sağlatsın, o ekip ruhunu oluştursun, oyuncuları iyi yönetsin, gereksiz korkak dizilişler ve abuk subuk tercihler yapmasın yeterli.

Reinjders ve skorer kanadın var ise 10 noya gerek yok. Okan hoca zaten oynatamıyor 10 no bilmiyor

Nasil bilmiyor? Mertens'den gayet iyi verim aldi. Onun yaptiklarini Reijnders-Leao ikilisi nereye kadar kompanse edecek?

Forvetle kanatla al-ver-kac islerini kim yapacak? Sara Reijnders Torreira o tipte oyuncular degil. Bence 10 no eksikligini hala hissedecegiz eger gelmezse.

Bu dursun niye tüm bonservisleri seneye atmaya çalışıyor seneye osimhen mi satılacak
Öyle bir plan olabilir. Osimhen olmasa bile Barış'ın vb. bir çok oyuncunun seneye satışı kesin olacak deniyor ki bence Osimhen de araların da olur. Bir de direk seneye de değil devre arası zamanına da atmaya çalışıyor olabilir. Mağazacılık halka arz olacak ve bunun üstüne bir de sermaye artışı planlanıyor. Bu iki işlemden nakit girdisi beklentisi 180-200 milyon dolar civarı.

IMG_3105.webp

Ekran görüntüsü 2026-07-30 162733.webp

Fena değil ya, olur olur. Ama hala 3 eksik var en az 😒

Kimleri yolluyoruz?
Jelert-Nelsson öyle ya da böyle gider. Armando sanırım kiralık gider. Nhaga, düşünülen U23lerin yanında zayıf kalacak biraz, belki o da kiralanır.

Sara'nın gitmediği senaryoda 8 numara alınmayacak bence.

Öyle bir plan olabilir. Osimhen olmasa bile Barış'ın vb. bir çok oyuncunun seneye satışı kesin olacak deniyor ki bence Osimhen de araların da olur. Bir de direk seneye de değil devre arası zamanına da atmaya çalışıyor olabilir. Mağazacılık halka arz olacak ve bunun üstüne bir de sermaye artışı planlanıyor. Bu iki işlemden nakit girdisi beklentisi 180-200 milyon dolar civarı.
Abi bize sürekli bir şekilde bir yerden para girdisi oluyor/olacak ama bu paralar neden gerçeğe düşmüyor çevrimsiz bonus mu kazanıyoruz biz nerede bu paralar

Geri
Üst Alt