Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.533
- 91.616
- 5.093
Allaaaaah dransfeeeeer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana göre timsaha geliyoruz Leao sürecinde aziz almıştır bunu bilerek haber yaptırıyordurdünkü dursun özbek böyle bi transfere izin verir mi bilemedim. leao seviyesi bi adamı alabileceğin min rakamlar bunlardır yani o da son sezonu leş attığı için. ben pek olası görmüyorum leao işini
UEFA'dan ceza yememek için.Fener de taksitle alıyor oyuncuları kira mantığı gibi yıllara yayarak. Bizdeki extra hassasiyet takıma uyarsa 75 de verelim Osimhen gibi ama uymazsa Singo gibi para çöpe gider korkusu var başkanın. Futbol kulübü değil de tüccar mantığı var.Bu dursun niye tüm bonservisleri seneye atmaya çalışıyor seneye osimhen mi satılacak
tweetten anlaşılan dursun özbek tamam dediği anda transferler bitecek noktada. bu ihale dursuna kalırsa eylül sonunu göremezAha tolgahan onumuzdeki saatler diyor
oyun sistemi değişiyor gibi duruyor bence. 4-4-2 mi dersin 4-2-2-2 mi dersin artık neyse yani o olacak bu iş olursayav yine 10 numara yok
cildircam
Ee herkesin dedigini demis
Reinjders ve skorer kanadın var ise 10 noya gerek yok. Okan hoca zaten oynatamıyor 10 no bilmiyoryav yine 10 numara yok
cildircam
dursunu kuzu çevirme yaparızAkşam haberler duser dursun leaoyu veto etti, reijnderse pahali dedi, kiralik oyuncu bulmaları talimatını verdi vs.
#dursunonayverbizikatiletmedursunu kuzu çevirme yaparız