Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
dünkü dursun özbek böyle bi transfere izin verir mi bilemedim. leao seviyesi bi adamı alabileceğin min rakamlar bunlardır yani o da son sezonu leş attığı için. ben pek olası görmüyorum leao işini
Bana göre timsaha geliyoruz Leao sürecinde aziz almıştır bunu bilerek haber yaptırıyordur

Bu dursun niye tüm bonservisleri seneye atmaya çalışıyor seneye osimhen mi satılacak
UEFA'dan ceza yememek için.Fener de taksitle alıyor oyuncuları kira mantığı gibi yıllara yayarak. Bizdeki extra hassasiyet takıma uyarsa 75 de verelim Osimhen gibi ama uymazsa Singo gibi para çöpe gider korkusu var başkanın. Futbol kulübü değil de tüccar mantığı var.

leao-osimhen
barış-torreira-reijnders-sane
jakobs-abulkerim-sanchez-sallai
uğurcan

torreira/lemina/ugochukwu idare eder orayı. asıl önemli burada bence abdulkerim yerine lucumi bi adam gerekli. hatta direkt lucuminin kendisi gerekli​

giphy.gif

abi Lesley nasıl Torreira'nın alternatifi olabiliyor onu anlamadım bazılarınız öyle yazmış da

la biri 1.60 diğeri 1.90

Bunlar şarta bağlı opsiyonu zorunlu satın alma ile mi karıştırıyorlar acaba? Dedikleri bu teklif bir nevi bu oyuncuyu 30 milyona alalım teklifi olmuş oluyor çünkü eğer zorunlu ise. Yüksek ihtimal sallama haberdir ama bence şarta bağlı ve zorunlu arasındaki farkı bilmiyorlar.

taktik ve sistemin olmadığı bizim takımlara ne kadar kaliteli ve bireysel yetenekli oyuncuları doldurursan o akdar başarılı olursun. yapın şu 2 transferi, kalan yerlere gidin kiralık denemelik adamlar alın

Geri
Üst Alt