Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.242
- 20.583
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işler olumsuz muhtemelen konyak olumsuz minvalinde konuşmuş gibi hissettim ver artık şu …… onayını yazmış
İnşallah öyledir bu gün çözülür bu iki transferBekletme artık minvalinde yazmış bence.
Hollandalı İCK. Fiziki olarak çok benzetiyorum oyun tarzı da.Nadiren bir oyuncuya ısınırım Reijderse ısındım.8 numara iki yönlü ortasahaya benziyor.Dar alanda kolay bir şekilde rakibini ekarte edip aniden atağa çıkarabiliyor tam bizim taktiğe uygun.Birde defans arkası koşularıda var.Hareketli oyuncu.Tam istatistik ve metriklerine bakmak lazım tabiki.
Uçak takibi yapmak istiyorum !
Muhtemelen forum böyle bir şeyi kaldıramayacakTek uçakla 2 transfer mi? Özledik...
Adamın sadece bir haberi patladığı için kolpacı diyorlar ama aynı kişiler ank bct falan paylaşıyor klasik gsc işteBu Tolgahan'a kolpacı diyorsunuz da adam nasıl tier 1 olmuş peki?
@Nedim Sertel Tolgahan forkliftci degilmi? Nereden çıktı Abdullah Kavukçu'nun şoförü muhabbeti. Bu arada heyecan bastı. Transfer istiyorum
Toreeira ve mertens in geldiği günü unutmuyorum hiç...Muhtemelen forum böyle bir şeyi kaldıramayacak
Sara kadar inceci değil.Bence Gedsondan ziyade Sara'nin 2 level upgrade edilmisi