- 3 Temmuz 2012
- 139.426
- 87.878
- 5.338
mehmet ozbe... pardon dursun özbek onay vermiştir inş bugün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var lesleyYokmu Fransa 1 veya 2.ci Ligi'nde şöyle boyu 1.90 civarı zenci ortasaha
Hocam herif master league'deki random oyuncular gibi takılıyor, başka bulalımVar lesley![]()
Leao
Reijnders
Can uzun
Ponoramenko
Frank Kessie
Pavloviç
Yunus, Barış, Lesley , İlkay, Singo şutla
Bu arada ben can ın geleceğini düşünüyorum. Ağustos sonu eylül başı gibi. Frankfurt en sonunda pes edecektir...LEAO gsde kaynak @Recep Buruk @Murat Onder
Hakkınızı helal edin çok gizli bir operasyondu... Sağ gösterip soldan dünya yıldızını vurduk.. yalanlamak zorundaydım(rejinders ve can da yoldalar)
HERE WE GOLEAO gsde kaynak @Recep Buruk @Murat Onder
Hakkınızı helal edin çok gizli bir operasyondu... Sağ gösterip soldan dünya yıldızını vurduk.. yalanlamak zorundaydım(rejinders ve can da yoldalar)
Yap lan sıkıyorsaGS GS'de esprisi yapılmadı mı hiç bu yaz.
Sezon başlayınca anlayacaklarBen sezon bittiginde OS'den ilk gitmesi olan yabancinin Torreira oldugunu diye düsünüyordum. Lemina ilk yedek olarak, ve CL maclari önce ve sonrasi rotasyon icin baya faydali olur diye düsünmüstüm. Azman bir 6/8 karmasi + 10 no alsak, bence Sara ile devam edebilirdik. Torreira'dan verim almayi istiyorsan, ona göre OS kurmalisin. Ama 30 yasina gelmis, savunmasi her giden sene biraz gerileyen ve artik üst seviyede 6 No olarak oynayamayan, üstüne senede 2 kere Boca Juniors diye tutan adama göre OS kurulmaz.
Yapıldı @Ufuktan Aslan tarafindan 1 defaGS GS'de esprisi yapılmadı mı hiç bu yaz.
tolga tier 1![]()
Kahvaltı yapmayayım da bol bol yeriz artık... aç geleyim...yatın uyuyun yarın piknik var
Osimhen sucuk paketi var hocam gelinKahvaltı yapmayayım da bol bol yeriz artık... aç geleyim...