Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
mehmet ozbe... pardon dursun özbek onay vermiştir inş bugün

LEAO gsde kaynak @Recep Buruk @Murat Onder
Hakkınızı helal edin çok gizli bir operasyondu... Sağ gösterip soldan dünya yıldızını vurduk.. yalanlamak zorundaydım 😉 (rejinders ve can da yoldalar)

LEAO gsde kaynak @Recep Buruk @Murat Onder
Hakkınızı helal edin çok gizli bir operasyondu... Sağ gösterip soldan dünya yıldızını vurduk.. yalanlamak zorundaydım 😉 (rejinders ve can da yoldalar)
Bu arada ben can ın geleceğini düşünüyorum. Ağustos sonu eylül başı gibi. Frankfurt en sonunda pes edecektir...

Kahvekonyagin geceye doğru işi patladı bu arada

Ben sezon bittiginde OS'den ilk gitmesi olan yabancinin Torreira oldugunu diye düsünüyordum. Lemina ilk yedek olarak, ve CL maclari önce ve sonrasi rotasyon icin baya faydali olur diye düsünmüstüm. Azman bir 6/8 karmasi + 10 no alsak, bence Sara ile devam edebilirdik. Torreira'dan verim almayi istiyorsan, ona göre OS kurmalisin. Ama 30 yasina gelmis, savunmasi her giden sene biraz gerileyen ve artik üst seviyede 6 No olarak oynayamayan, üstüne senede 2 kere Boca Juniors diye tutan adama göre OS kurulmaz.
Sezon başlayınca anlayacaklar

Bu takımdan ilk keseceğim isim Torreia olur açıkça

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun başkan yatsıyı kılıp röpteşambırını giyip viskisini yurunlamaya başlamıştır bile. Toplantı diye yediler bizi

yatın uyuyun yarın piknik var

Wile E Coyote Art GIF by Looney Tunes

Geri
Üst Alt