Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.647
- 5.809
- 2.108
Bu yabancı sınırında Barışın gitmesi net güç kaybı olur. Geçen seneden daha kritik, ikna edilmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Can Long banko gelir Barış'ın gideceği senaryoda başka yerli yok.Can long gelmeyecek
Vini JrBarış varken Leao gelsin diyoduk Barış gidecekse bi kanat daha lazım oluyor :/
aral simsire 36 milyon verir aliriz trabzondan tam eylül transferiBarış varken Leao gelsin diyoduk Barış gidecekse bi kanat daha lazım oluyor :/
derdi menajeri para kazanamıyor gazlıyor bu aveliDerdi ne bu aklıevvelin iyi para kazanıyosun yeteneğin ölçüsünde oynayabileceğin en iyi birkaç takımdan birinde oynuyorsun takımın oyunu da sana uygun
Realde falan oynayabileceğini mi sanıyor acaba bu? angut menajeri bunu kandırıp duruyodur yazık
Sergio ile tek benzerlikleri şutör becerileri olabilir. Profil olarak birbirinden çok çok farklı oyun anlayışları var. Sergio, Reijnders'e göre çok daha statik oynayan pasör birisi. Reijnders bildiğin dinamo. Topla mesafe kateder. İnce işlere girişir, rakiple boğuşur. Enerjisi tavan, atletik bir arkadaş.
Adamın kendisini tarif edişi:
“Bence ben modern bir orta saha oyuncusuyum. İki ceza sahası arasında oynayan (box-to-box) bir oyuncuyum ve modern futbolda ihtiyaç duyulan şey de tam olarak bu. Her zaman fitim, bu da bir avantaj. Ne mutlu ki hep bu şekilde kalmayı başardım. Umarım bunu mümkün olduğunca uzun süre devam ettirebilirim.”
Bıktırıyor zaten abi dünya kadar para veriyoruz zaten hazırlık maçındaki tavrınıda beğenmedim kendini çok üstte görüyorBarış'a yol vermek lazım kendisi gitmek istiyor
Her sene bunun dırdırını çekemeyiz
plan plan diye dırdırdan başka bir şey yapmıyor ne yönetim ne hoca. gelinen noktada ortada planın psi yok.Boşuna 14-15'e Aral'ı al demedik yoksa bende biliyorum Barış'ın ondan daha iyi olduğunu ama 2 sezondur ayrılmak istediği belli.