Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bu yabancı sınırında Barışın gitmesi net güç kaybı olur. Geçen seneden daha kritik, ikna edilmeli.

Derdi ne bu aklıevvelin iyi para kazanıyosun yeteneğin ölçüsünde oynayabileceğin en iyi birkaç takımdan birinde oynuyorsun takımın oyunu da sana uygun

Realde falan oynayabileceğini mi sanıyor acaba bu? angut menajeri bunu kandırıp duruyodur yazık
derdi menajeri para kazanamıyor gazlıyor bu aveli

Sergio ile tek benzerlikleri şutör becerileri olabilir. Profil olarak birbirinden çok çok farklı oyun anlayışları var. Sergio, Reijnders'e göre çok daha statik oynayan pasör birisi. Reijnders bildiğin dinamo. Topla mesafe kateder. İnce işlere girişir, rakiple boğuşur. Enerjisi tavan, atletik bir arkadaş.

Adamın kendisini tarif edişi:

“Bence ben modern bir orta saha oyuncusuyum. İki ceza sahası arasında oynayan (box-to-box) bir oyuncuyum ve modern futbolda ihtiyaç duyulan şey de tam olarak bu. Her zaman fitim, bu da bir avantaj. Ne mutlu ki hep bu şekilde kalmayı başardım. Umarım bunu mümkün olduğunca uzun süre devam ettirebilirim.”

10+4te yerlilerle fark yaratacaktık

Bu ayrılık gerçekleşirse işimiz zor bir şekilde tutmalıyız takımda

Kafası çok çalışmıyor zaten ikna olur

Sara + Barış + Singo = 100 m euro
Reijnders + Can + Leao = 130 m euro

Geri
Üst Alt