Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.533
- 91.616
- 5.093
Bu it teklif ettiyse kapıyı 150 den açmalı
Barış için 40 milyon versin işte. Yunus kalsın. Kanat rotasyonunda topçu kalmayacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabii bizden ayrılıp 1 sene sonra fb’ye transfer olmasın lütfenfiziksel özelliklerini ararız ama öbür açıdan top kullanımı ve şut eksikliklerinde de pozitife dönebilir o taraf geleceklere göre.
aşırı itirazım yok saçma anlaşmalar olmadığı sürece. kendisini desteklerim ayrıca.
İnşallah öyledir. Kerem gibi giriyor çıkıyor ama ben izlediğim 7 videoda son tercihlerin hep felaket olduğunu gördüm. Türkiyede elbette iş yapar ama bilemedim. Şu bıyıklı irfancan kılıklı adamdan bahsediyoruz değil miCeza sahası içine çok sık agresif girişler yaptığı için bazen olmayacak yerde fırsatları kaçırabiliyor ama adamın uzaktan şutları bayağı özel. Raket gibi ayağı var. Oyunun iki yönünü de oynayan çok sağlam bir 8 numara. Beğenilmeyecek çok az özelliği vardır detaylı incelesek. Yıllardır hasretini çektiğimiz elite orta saha bu arkadaş.
Son duyumlara gore BCT muz yaliyormus.muziala ne durumda
Eğer sadece Barış’ı istiyorsa 75 milyon verecek AcunBarış için 40 milyon versin işte. Yunus kalsın. Kanat rotasyonunda topçu kalmayacak.
otele denetleme gitmeme karşılığı falandırbarışın gideceği belliyken aral transferinden vazgeçti dursun.Acaba ne karşılığında?
Yusuf Akçiçek(bonservis) +Kader Meite(kiralık+ (20-25)opsiyonlu)+ 20-25 milyon euro bir teklife ne dersiniz?
yalnız ciddi kahrolurum 2-3 seneye öyle bişey olursa. keramettine 0 duygum vardı tınlatmadı bile ama barışı seviyorumBarışı fb formasıyla izlicez illa ki