Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
fiziksel özelliklerini ararız ama öbür açıdan top kullanımı ve şut eksikliklerinde de pozitife dönebilir o taraf geleceklere göre.

aşırı itirazım yok saçma anlaşmalar olmadığı sürece. kendisini desteklerim ayrıca.
Tabii bizden ayrılıp 1 sene sonra fb’ye transfer olmasın lütfen :)

Ceza sahası içine çok sık agresif girişler yaptığı için bazen olmayacak yerde fırsatları kaçırabiliyor ama adamın uzaktan şutları bayağı özel. Raket gibi ayağı var. Oyunun iki yönünü de oynayan çok sağlam bir 8 numara. Beğenilmeyecek çok az özelliği vardır detaylı incelesek. Yıllardır hasretini çektiğimiz elite orta saha bu arkadaş.
İnşallah öyledir. Kerem gibi giriyor çıkıyor ama ben izlediğim 7 videoda son tercihlerin hep felaket olduğunu gördüm. Türkiyede elbette iş yapar ama bilemedim. Şu bıyıklı irfancan kılıklı adamdan bahsediyoruz değil mi

siz küfürsüz nasıl yaşıyorsunuz? ben ana avrat sövdüm 15 gün yedim biraz rahatladım ama şimdi yine dellenmeye başladım. muhtemelen pazar akşam saatlerinde yine söveceğim

Tüh be bariş sanemizi yedek birakacakti

lan hadi aralı kaçırdın başar önalı niye almadın ulan siz ne işbilmez mahluklarsınız. yerli yerli diye gtümüzü yırtıyoruz burada, şimdi alabileceğin tek yerli 50 mlik can uzun var

Teklif var mı ki hiç söylenti de çıkmadı bu sene. Transfermarktta monaco yazmışlar yüzde 59

barışın gideceği belliyken aral transferinden vazgeçti dursun.Acaba ne karşılığında?

Yusuf Akçiçek(bonservis) +Kader Meite(kiralık+ (20-25)opsiyonlu)+ 20-25 milyon euro bir teklife ne dersiniz?

Geri
Üst Alt