Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.193
- 9.258
- 2.018
Leao, Musiala, Reinders üçün kaçını alacaz bakalım.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüm söyledikleri gerçekleşse 200 m euro falan bonservis harcamak gerekecek, ihtimal vermiyorum.
Tüm söyledikleri gerçekleşse 200 m euro falan bonservis harcamak gerekecek, ihtimal vermiyorum.
Leao Bitti!bünye 30 dklık leoa bitti son dakkası istiyor
2 saatten aşağisi kurtarmaz ne 30'ubünye 30 dklık leoa bitti son dakkası istiyor
Abicim altı üstü spor muhabirisin. Yani hayatımızda olmasa da aslında hiçbir şey değişmeyecek bir spor dalında muhabirlik yapıyorsun . Haberin yalan çıksa bile üzerine ne düşebilir yaw. İnsanların kendilerini ve yaptıkları işleri kaf dağında görmelerinden gına geldi yaw. Hayırdır abim kanserin tedavisini mi buldun, atomu mu parçalıyorsun ne yapıyorsun sanki bana yaw.
O kim ki? Kahve konyak nasıl bir birleşim?Kahvekonyak kolpaci
23:59a kadar vakti varKahvekonyak kolpaci
Duyumcuların köküne kibrit suyu rtaşAmma nerwklisiniz milleti patlayama be sonrada yana yakila duyumcu ariyonuz
Ne biliyim millet bir yerden bulup cikartti sallayip duruyorO kim ki? Kahve konyak nasıl bir birleşim?
Yarinki piknik basilmali. Bunlar gene mac öncesi taraftari oyaliyor. Taraftar da herzamanki gibi yiyor bu numaralariYarınki piknikte şampiyonluğumuzu kutlayalım hele bir transferler yine yapılır.
Eksiğimiz yok azizim keyfekeder leao cekiyoruz taraftara hediyeMuradım Leao yu hangi bölgeye alıyoruz, hangi eksiğimizi kapatacak kendisi![]()
Eskiden haberci vardı. Şimdi duyumcu oldu... isimde çok masum... bildiğin dedikoducu işte...Duyumcuların köküne kibrit suyu rtaş