Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Belli bir hareketlenme var belli ki bu olumlu, bir eylem planı oluştuysa bahsi geçen isimlerin ve maliyetlerinin büyüklüğü göz önüne alınca bir kaç günde bitmez bu transferler. Anlaşma sağlansa bile sözleşmelerin hazırlanması min.3-5 gün sürer.10 Ağustos 2-3 transfer gelirse ne ala.

Ben saunders knupp falan hatırlıyorum da bunları hatırlamıyorum... çocuk da değildim pek 😀
Hazırlık maçı dışında oynamadılar ki, o yüzden 🤣 Adnan Sezgin vardı bu transferlerde, tee o zamanlardan beri uğraşıyordu GS'yi batırmaya, Saunders fena topçu değildi, çivili tahta yapardık mahallede bozuk parayla oynanan , yamuk bi çivi vardı kaleye yakın, adını Saunders koymuştum 🤣🤣

İşin erbabı rengidoşlardan hemen leaolu reijndersli kadro
Bende skills videosu izleyeceğim 1080p

Toplantı gündemi olası senaryo:

Şarta bağlı opsiyonlu kiralık
Daha vaktimiz var
En iyi transferler eylülde yapılır.
Kadromuz güçlü

Kimsede demiyor ma city neden oyuncusunu opsiyonlu göndersin.Avrupadan teklif verirler reinjderse.Dursun siz oyuncu bulun ben taraftari oyalarim gibi durum olmasin.

Toplantıdan transferde acele etmeme kararı çıkmasını bekliyorum.
Adnan Polat' ın halt işlemesi hep. Görevde olduğu dönemde diline pelesenk ettiği ''İnce eleyip sık dokuyoruz'' tümcesini kulübün gizli tüzüğüne, değiştirilemez madde olarak eklettiği söyleniyor.

1785437433120.webp
kayy-kay.gif

Geri
Üst Alt