- 4 Ağustos 2009
- 90.832
- 72.089
- 5.188
Dursunonayverdimi.com
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben saunders knupp falan hatırlıyorum da bunları hatırlamıyorum... çocuk da değildim pekEvet çocuktum, hazırlık maçında izlemiştim Venison sarışın uzun saçlı, of be ne biçim oyuncu demiştim, harbiden o biçimdi![]()
kolpa sevmemNöbete kolpa görmek için girilir ya zaten, sorun nedir?!
Singo ve Sane’den 7-8 gün sonra elenmişler, pazartesi gelir muhtemelenSanchez nezamana kadar izinli
Simdilik onun da transfer konusu belirsiz
Hazırlık maçı dışında oynamadılar ki, o yüzdenBen saunders knupp falan hatırlıyorum da bunları hatırlamıyorum... çocuk da değildim pek![]()
tff.org u tavsiye ederim; takım ismini girince kadroyu net şekilde görüyorsun. Kulüp resmi sitesine bile güven olmuyor bazen. Yardımcı olabilmişimdir umarım.kolpa sevmem
Adnan Polat' ın halt işlemesi hep. Görevde olduğu dönemde diline pelesenk ettiği ''İnce eleyip sık dokuyoruz'' tümcesini kulübün gizli tüzüğüne, değiştirilemez madde olarak eklettiği söyleniyor.Toplantıdan transferde acele etmeme kararı çıkmasını bekliyorum.
Ben de merak ediyorum.Nedim Sertel
Nedim V.Duran
Nedim Tokuyucu
Nedim Burul
Allah askina su adamlarin eskiden kim oldugunu biri yazsin bana
Toplantı devam ediyor kimseye bilgi gitmemiş ama kendisine mi gitmiş? Yada kendisi toplantı yaptıkları odaya böcek mi koymuş?
toplantıdan çıkışta şu şekil telefonu fırlatan olacaktır üstadToplantıdan sonra hareketi göreceğiz galiba