Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Anket kapatılmış .
Bizim cepte 5 kağıt para var herhalde onu peşinat olarak veriyoruz sürekli kim kabul ederse :d

Okan'ın yerinde olsam benden bu kadar derim ceketimi alıp giderim. Kimse de kızmaz etmez. Hatta benim çok büyük takdirimi kazanır.

Okan'ın da elbet yeterince hataları var ama onlar ayrı konu. Dursun ve yancılarının hainliklerinin ve beceriksizliklerinin haddi hesabı yok 4 yıldır.

Bu beceriksizlerin 4 yıldır kıçını kurtarıyor ama farkında değil ilk kötü gidişatta en büyük sorumlu olarak kendisini gösterecekler özellikle medyadaki malum satılık kalemleriyle.
Hata direk okanda

eline verilen listenin en tepesindeki adamı sonuna kadar beklerim diyor

dünya yıldızından haric adam istemıyor tabi ki bruno fernandes brahim diazları bekliyor

2. 3. secenek enciso gelince de taraftar kazan kaldırıyor

enciso yeni mertensimiz olur
1785505483835.webp

Hata direk okanda

dünya yıldızından haric adam istemıyor tabi ki bruno fernandes brahim diazları bekliyor

Kısmen katılıyorum.

Okan'ın oyuncu fiyat beklentisi gerçekten çok yüksek bunu ben de düşünüyorum.

Hatanın en büyük payı Dursun ve yandaşlarında bence yine de. Çıkıp 500 Milyon €'dan falan bahsetmeyecek Simitçi o zaman. Oturup Okan'a deseler şu kadar şu kadar harcayabiliriz diye Okan'ın ses edeceğini sanmıyorum herif topçularla iyi geçinmek için her şeyi yapıyor yönetimle mi yapmayacak.

Olayların gideceği nokta o kadar belli ki

leao fb gidecek işte gün gibi aşikar

adamlar trink basıyor parayı sen gibi şu olursa bu , bu olursa şöyle yapalım pazarlığı yapmıyor .

Hata direk okanda

Yönetimde hocaya sana en fazla Enciso alabiliriz desin o zaman.

Barış gidici gözüküyor yolu açık olsun.

Bence Barış, Leao'dan çok daha faydalı bir oyuncu. 90 dakika takımı maçta tutuyor enerjisiyle.

Bir kanatta Barış, bir kanatta Leao alınacaksa tamam. Ama Barış gönderilip Leao getirilecekse, bence bu hamle takımı zayıflatır.
Barış her ne kadar tekniği zayıf olsa da, hem skor üretiyor, hem de savunmaya büyük katkısı var. Leao savunmaya destek vermez.

Barış şu an bence takımdaki en önemli 4 oyuncudan biri.

Osimhen
Uğurcan
Barış
Davinson

Hatta benim asıl korkum, yönetimin Barış'ı satıp, yerine Leao'yu da alamaması.

2 sene önce buna benzer bir hata yapmışlardı malum. Eldeki tüm sol açıkları gönderip, yerine adam alamadan sezona başlatmışlardı takımı.

Yönetimde hocaya sana en fazla Enciso alabiliriz desin o zaman.
herşeyi birlikte yapıyorlar yav

ben baştan beri söylüyorum okan buruk bizde sportif direktör olarak takılıyor

listeyi beraber hazırlıyorlar zaten

ama en iyisini beklerim diye diye adam kalmıyor

tielemans olayında da bunu yaptı

enciso yeni mertensimiz olur
Olmaz. Mertens kim bunlar kim yahu. Mertens dediğimiz adam kaşıyla gözüyle bile tüm hücumumuzu yöneten adamdı. Takımın o pres oyununa liderlik eden, oyunculara duracağı yere kadar komut veren birisiydi. Skor katkısını zaten geçiyorum da bunları yapabilmek için isminin bir ağırlığı olması gerekiyor, takım içinde lider kabul edilmen gerekiyor. Enciso, Batrakov gibi yetenekler de bize çok faydalı olur elbet ama Mertens falan diye girersek olaya yazık ederiz gelecek adama. İsmi geçenler arasında o bölgenin hakimi olup, takım hücumun tamamında liderlik edecek tek isim Bruno bence. O da buralara gelmeyecek, belli oldu artık.

Okan'ın yerinde olsam benden bu kadar derim ceketimi alıp giderim. Kimse de kızmaz etmez. Hatta benim çok büyük takdirimi kazanır.

Okan'ın da elbet yeterince hataları var ama onlar ayrı konu. Dursun ve yancılarının hainliklerinin ve beceriksizliklerinin haddi hesabı yok 4 yıldır.

Bu beceriksizlerin 4 yıldır kıçını kurtarıyor ama farkında değil ilk kötü gidişatta en büyük sorumlu olarak kendisini gösterecekler özellikle medyadaki malum satılık kalemleriyle.
Türkiye de gündem cok cabuk degisebilir,adama öyle kumpas kurarlar ki medyasiyla muhabiriyle sonunda dersin Okan sucluymus aga. O yüzden cekip gitmesi kolay birsey degil

enciso değil mertens olmayı önce yeni yunus akgün olsun aw

Olmaz. Mertens kim bunlar kim yahu. Mertens dediğimiz adam kaşıyla gözüyle bile tüm hücumumuzu yöneten adamdı. Takımın o pres oyununa liderlik eden, oyunculara duracağı yere kadar komut veren birisiydi. Skor katkısını zaten geçiyorum da bunları yapabilmek için isminin bir ağırlığı olması gerekiyor, takım içinde lider kabul edilmen gerekiyor. Enciso, Batrakov gibi yetenekler de bize çok faydalı olur elbet ama Mertens falan diye girersek olaya yazık ederiz gelecek adama. İsmi geçenler arasında o bölgenin hakimi olup, takım hücumun tamamında liderlik edecek tek isim Bruno bence. O da buralara gelmeyecek, belli oldu artık.
profil olarak mertens'e en çok benzeyen isim bence enciso dünya kupası performansı aldatıcı değilse ciddi katkı verir

napolideki mertens öyleydi evet

Geri
Üst Alt