Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.431
- 10.678
- 1.338
Bizim cepte 5 kağıt para var herhalde onu peşinat olarak veriyoruz sürekli kim kabul ederse :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cimri pazarlığına devam hayatta vermezler.
Hata direk okandaOkan'ın yerinde olsam benden bu kadar derim ceketimi alıp giderim. Kimse de kızmaz etmez. Hatta benim çok büyük takdirimi kazanır.
Okan'ın da elbet yeterince hataları var ama onlar ayrı konu. Dursun ve yancılarının hainliklerinin ve beceriksizliklerinin haddi hesabı yok 4 yıldır.
Bu beceriksizlerin 4 yıldır kıçını kurtarıyor ama farkında değil ilk kötü gidişatta en büyük sorumlu olarak kendisini gösterecekler özellikle medyadaki malum satılık kalemleriyle.
enciso yeni mertensimiz olur
ciddiyim çok küçümseniyor fena topçu yetenek + press gücü var
Kısmen katılıyorum.Hata direk okanda
eline verilen listenin en tepesindeki adamı sonuna kadar beklerim diyor
dünya yıldızından haric adam istemıyor tabi ki bruno fernandes brahim diazları bekliyor
2. 3. secenek enciso gelince de taraftar kazan kaldırıyor
Yönetimde hocaya sana en fazla Enciso alabiliriz desin o zaman.Hata direk okanda
eline verilen listenin en tepesindeki adamı sonuna kadar beklerim diyor
dünya yıldızından haric adam istemıyor tabi ki bruno fernandes brahim diazları bekliyor
2. 3. secenek enciso gelince de taraftar kazan kaldırıyor
Barış gidici gözüküyor yolu açık olsun.
herşeyi birlikte yapıyorlar yavYönetimde hocaya sana en fazla Enciso alabiliriz desin o zaman.
Olmaz. Mertens kim bunlar kim yahu. Mertens dediğimiz adam kaşıyla gözüyle bile tüm hücumumuzu yöneten adamdı. Takımın o pres oyununa liderlik eden, oyunculara duracağı yere kadar komut veren birisiydi. Skor katkısını zaten geçiyorum da bunları yapabilmek için isminin bir ağırlığı olması gerekiyor, takım içinde lider kabul edilmen gerekiyor. Enciso, Batrakov gibi yetenekler de bize çok faydalı olur elbet ama Mertens falan diye girersek olaya yazık ederiz gelecek adama. İsmi geçenler arasında o bölgenin hakimi olup, takım hücumun tamamında liderlik edecek tek isim Bruno bence. O da buralara gelmeyecek, belli oldu artık.enciso yeni mertensimiz olur
Türkiye de gündem cok cabuk degisebilir,adama öyle kumpas kurarlar ki medyasiyla muhabiriyle sonunda dersin Okan sucluymus aga. O yüzden cekip gitmesi kolay birsey degilOkan'ın yerinde olsam benden bu kadar derim ceketimi alıp giderim. Kimse de kızmaz etmez. Hatta benim çok büyük takdirimi kazanır.
Okan'ın da elbet yeterince hataları var ama onlar ayrı konu. Dursun ve yancılarının hainliklerinin ve beceriksizliklerinin haddi hesabı yok 4 yıldır.
Bu beceriksizlerin 4 yıldır kıçını kurtarıyor ama farkında değil ilk kötü gidişatta en büyük sorumlu olarak kendisini gösterecekler özellikle medyadaki malum satılık kalemleriyle.
profil olarak mertens'e en çok benzeyen isim bence enciso dünya kupası performansı aldatıcı değilse ciddi katkı verirOlmaz. Mertens kim bunlar kim yahu. Mertens dediğimiz adam kaşıyla gözüyle bile tüm hücumumuzu yöneten adamdı. Takımın o pres oyununa liderlik eden, oyunculara duracağı yere kadar komut veren birisiydi. Skor katkısını zaten geçiyorum da bunları yapabilmek için isminin bir ağırlığı olması gerekiyor, takım içinde lider kabul edilmen gerekiyor. Enciso, Batrakov gibi yetenekler de bize çok faydalı olur elbet ama Mertens falan diye girersek olaya yazık ederiz gelecek adama. İsmi geçenler arasında o bölgenin hakimi olup, takım hücumun tamamında liderlik edecek tek isim Bruno bence. O da buralara gelmeyecek, belli oldu artık.
napolideki mertens öyleydi evetOlmaz. Mertens kim bunlar kim yahu. Mertens dediğimiz adam kaşıyla gözüyle bile tüm hücumumuzu yöneten adamdı. Takımın o pres oyununa liderlik eden, oyunculara duracağı yere kadar komut veren birisiydi. Skor katkısını zaten geçiyorum da bunları yapabilmek için isminin bir ağırlığı olması gerekiyor, takım içinde lider kabul edilmen gerekiyor. Enciso, Batrakov gibi yetenekler de bize çok faydalı olur elbet ama Mertens falan diye girersek olaya yazık ederiz gelecek adama. İsmi geçenler arasında o bölgenin hakimi olup, takım hücumun tamamında liderlik edecek tek isim Bruno bence. O da buralara gelmeyecek, belli oldu artık.