- 30 Temmuz 2009
- 12.482
- 6.758
- 1.993
Osimhen'in yerinde olsam 40 kere arıza çıkarmıştım şu transfer döneminde.
Beni bunun için mi getirdiniz? Derdim.
Beni bunun için mi getirdiniz? Derdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belliki kiralık+ opsiyon teklifleri ret yiyor, para yok sezon bittiğinden beri kadromuz çok güçlü güzellemeleri, bozmak istemiyoruz açıklamaları, İcardiyi 2 ay beklemelerinden falan belliydiGeçmiş seneleri de düşündüğümüzde Osimhen gibi bir fırsat kucağımıza düşmezse bu dönemin iyi kapanma ihtimali yok artık.
İletişim yok en başta, plan ne bilmiyoruz, bilmeyeceğiz, yarın birşey yapacaklar tutarsa plan buydu diyecekler.Belliki kiralık+ opsiyon teklifleri ret yiyor, para yok sezon bittiğinden beri kadromuz çok güçlü güzellemeleri, bozmak istemiyoruz açıklamaları, İcardiyi 2 ay beklemelerinden falan belliydi
Birşey değil Oshimen de giderse golcude getirmezlerBarcelona Osimheni istiyormuş. Bizim başkanın taktiğinden etkilenmişler. Transferin son günü satın alma opsiyonlu 40 m opsiyonla kiralayacaklar bizden
Kevini ne yapcaz rtaş kac yasinda adam ustune sakatlik sorunu var ismi kaldi sadece.Mesela Kevin De Bruyne olabilirmi?
Yok yaṣi cok oldugundan degil u23 olsa cok iyi olurduPiyasada alabilecek oyuncu sayısı az dayım.Yaş olarakta ortalama 1 Takım'ız..
Atlattı sakatlığı.Mertens etkisi yaratabilir.Cok maliyetli değil.Belki bizde kimyası tutar.Farkindaysan onu ne yapacağız bunu neyapacagiz.Sara ile devam edeceğiz çıkacak kutudan.Kevini ne yapcaz rtaş kac yasinda adam ustune sakatlik sorunu var ismi kaldi sadece.