Transfer Nöbeti #7

Bir Anda Leao ve Reijnders İndirsek?

• Kullanılan toplam oy
    54
Brezilya milli topcu icin 50 normal rakam, gecen sezon az sure almis dakika olarak ama leao yerine isterim mesela
Ekli dosyayı görüntüle 329998

bu gece kalanlar icinde sol kanat listesi yapsam 1 numaraya martinelli yazarim bizim icin. tempo, hiz, caliskanlik, dripling vs cok begeniyorum.

sozlesmesi seneye bitiyor diye 50 zaten bence. bunun sozlesmesinden cikmak isteyecekler vini jr da gelirse

Kiralik Dursun agustosun sonunda amele pazarından bir kamyon adam indirir. Kaliteli herif beklemiyoruz.

bu gece kalanlar icinde sol kanat listesi yapsam 1 numaraya martinelli yazarim bizim icin. tempo, hiz, caliskanlik, dripling vs cok begeniyorum.

sozlesmesi seneye bitiyor diye 50 zaten bence. bunun sozlesmesinden cikmak isteyecekler vini jr da gelirse
Hocam Martinelli zaten üst düzey, sınıf oyuncu
beğeniyorum ne demek ya

Süreç sonunda bu yönetim şampiyonluklar yerine öfke, nefret ve ihanetle anılacak.

Sane’nin durup dururken rakip hücumculara pas atıp durmasının takımın durumuyla bir alakası yok

Günündeyse çok iyi işler yapıyor ama sıklıkla çıkarkan kaybettiği toplar -direkt kendi paslaeı- rakibe kontra oluyor

süreklilik sorunu var bariz.
Hepsine katılıyorum da acaba diyorum -Leao da alınırsa- ikisini 4-3-3 kanatları olarak kullanmak bir çözüm olabilir mi? Bu sayede defanstan top çıkarma işini çok daha az üstlenmesi gerekeceği gibi, daha önde konumlanacağı için yaptığı dripling ve çalımlar etkili bölgede gerçekleşir, direkt skor katkısı da artar böylece. Denenebilir diye düşünüyorum. Mevcut mancınık sistemsizliğimizde 4-2-3-1 / 4-4-2 kanadı olarak fayda/zarar oranı iç açıcı olmayacak gibi maalesef.

Dursun'un transferleri hep geç yapıyoz demesini Galatasaray'ın borsadaki değerlerine göre hareket ettiğini düşünen ben temsili kankslar yav 😃
images

Her sene Galatasaray’ın kaderi son 3 günde çıkacak fırsata mı bırakılır ?

Trabzon, Salah'ı almış. Açıkçası hiç beklemiyordum.

Ben artık Dursun'un erden Timur gittikten sonra kasıtlı olarak şampiyon olmamak için ve mali kaynaklarımızı eritmek için çaba harcadığına ama taraftar ve camia direnişi nedeniyle bunu tam olarak beceremediğine inanmaya başladım. Şampiyonluklar da Allah'ın Dursun'a verdiği ceza ve senden büyük Allah var göklerden gelen bir karar vardır mesajı olduğuna inanıyorum. Kısacası sayın başkan beni delirtmeyi başardı. Sayesinde paranoid hezeyan sahibi oldum.

Geri
Üst Alt