Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.329
- 21.302
- 2.663
Allah'ın belaları gittiler Ugochukwu kazmasina 30 opsiyon bağladılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Brezilya milli topcu icin 50 normal rakam, gecen sezon az sure almis dakika olarak ama leao yerine isterim mesela
Ekli dosyayı görüntüle 329998
Bizimkiler dayak istiyor çünkü tekdirden anlamayan için en iyisi kötektirBizimkiler en iyisini istiyorlaryersen
Çünkü biz...Ne oldu hani Enciso'yu hocası bırakmıyordu? Neden olumsuz haberler sadece biz talip olduğumuzda yazılıyor?
Hocam Martinelli zaten üst düzey, sınıf oyuncubu gece kalanlar icinde sol kanat listesi yapsam 1 numaraya martinelli yazarim bizim icin. tempo, hiz, caliskanlik, dripling vs cok begeniyorum.
sozlesmesi seneye bitiyor diye 50 zaten bence. bunun sozlesmesinden cikmak isteyecekler vini jr da gelirse
orda yaptığı rezaletlere rağmen kendi kendini infilak ettirene kadar görevinde kalmasının özgüveni hala devam ediyor2015-2016dan sonraki en kötü transfer dönemi
başkan yine aynı
Hepsine katılıyorum da acaba diyorum -Leao da alınırsa- ikisini 4-3-3 kanatları olarak kullanmak bir çözüm olabilir mi? Bu sayede defanstan top çıkarma işini çok daha az üstlenmesi gerekeceği gibi, daha önde konumlanacağı için yaptığı dripling ve çalımlar etkili bölgede gerçekleşir, direkt skor katkısı da artar böylece. Denenebilir diye düşünüyorum. Mevcut mancınık sistemsizliğimizde 4-2-3-1 / 4-4-2 kanadı olarak fayda/zarar oranı iç açıcı olmayacak gibi maalesef.Sane’nin durup dururken rakip hücumculara pas atıp durmasının takımın durumuyla bir alakası yok
Günündeyse çok iyi işler yapıyor ama sıklıkla çıkarkan kaybettiği toplar -direkt kendi paslaeı- rakibe kontra oluyor
süreklilik sorunu var bariz.
Hocam Martinelli zaten üst düzey, sınıf oyuncu
beğeniyorum ne demek ya
Rennes maçında oynasın hemen
O doğrumu yaw, ben yapay zeka zannettimStadımızda yükselen koreografileri gördün aman Allah'ım...
Ulan Dursun...