Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    82
Ben hem Can uzun hem Batrakov bekliyorum oraya. Barış Alperin üstüne biraz daha para koyarak Leao ile transferi tamamlarız.
Ben ikisinin de taraftar özelinde de mevcut oyun planımızda da bizi tatmin edebileceğini düşünmüyorum. Oraya çok net bir isim almayacaksak çift 8'e dönüp Reijnders gibi bir profil ile daha dengeli, ofansif katkı da alabileceğimiz bir oyuna geçmeliyiz.

Top kontrolü, ayak üstü bakarak, bilerek göndermek istediği yere topu gönderip golü atması bayağı iyi görünüyor ki kolay bir şut değil zaten. En son geçen sezon böyle bir pozisyonda Sallai topu taça atmıştı bizde

Çocuğun şutları teknik, rastgele çekmiyor belli. İyi bir şutör
Bunu bizim ligde ekmek arası yaparak yerler

Psg ile adı geçerken forumda çok istenen biz neden böyle oyuncular ile ilgilenmiyoruz denen Batrakov bir anda çöp ilan edilmiş. Hayırdır oyuncuyu biz mi alıyoruz? Her neyse 1-2 güne kulübü ile anlaşılamadı haberi gelir Batrakov yine iyi oyuncu olur.:asd:

Bana kalırsa Okan Buruk'un da dediği gibi oraya çok net bir isim almalıyız. Ne Batrakov ne de Enciso bizim hücuma saha içi ağırlık katamaz. İkisi de Mertens'in saha içinde hücuma yönettiği gibi yönetemez.
Çok net bir isim diye bir olay futbolda malesef yok. Zaha, Kerem'e göre sol kanatta daha net bir isimdi ama hoca hem Kerem'i hem Zaha'yı oynatmak için Mertens'in 10 numara pozisyonundan vazgeçip Kerem'i 10 yapmayı denedi, hem Mertens'in oyun aklından olduk hem Kerem'den verim alamaz hale geldik, saçmalamaya başlamıştı, Zaha iyi performans vermedi diye kesik yediğinde küstü vs vs... Evet 10 numara için bir açığımız var, kimseyi yerinden etmeden iyi bir 10 alabiliriz ama onun da takıma seviye atlatacağı malum. Bizim daha öncelikli sorunlarımız var, savunmadan topla çıkamamak gibi. 10 numara geldiğinde bu sorun malesef çözülmeyecek, rakip bize baskı yaptığında topla çıkmamız mümkün olamıyor. Bunun birden çok nedeni var, öncelikli olarak bu nedenlere yoğunlaşmamız lazım bence.

Psg ile adı geçerken forumda çok istenen biz neden böyle oyuncular ile ilgilenmiyoruz denen Batrakov bir anda çöp ilan edilmiş. Hayırdır oyuncuyu biz mi alıyoruz? Her neyse 1-2 güne kulübü ile anlaşılamadı haberi gelir Batrakov yine iyi oyuncu olur.:asd:
Oyuncunun iyi sayılması için gereken iki üç faktör var, en önemlisi uymuyor.
Bonservis 50m euro üstü olması lazım, maaş da 10m euro üstü. Bunlar tutsa daha pozitif bir bakış olur oyuncuya..

Ts olaiyinin parayı 1 senelik mahsülü 1 gecede pavyonda yiyen dayılar gibi Salah'ta yiyecek galiba. Millet kafayı kırmış la sen trabzonsun Salah malah senin neyine

Geri
Üst Alt