Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    90
Oglum seyahat de etmiyorlar

Gardi ve kavukcu binin artik uçağa kardeşim

Ben 2019 yazindaki nöbete dönüyorum,gelişme olursa mentionlayin beni

Gidip lemina ve andoneye sevineyim

Dursun başkanımın en son ihtiyacımız olan bölgeye Leao almak için 50 milyon Euro’ya onay vermesini bekleyenler daha çok beklerler

Onaymış

Şuraya para harcamak istiyorlarmış falan geçiniz

Toplantının ana maddesi leao için onay,rjienders,can uzun ve u 23 dediler zaten

Artik oyalamak için de bikac haberle geciştirilecek durumda değiliz

Sıkıntı büyük
Hocam kavukcu heriflerle anlaşmış

Herif daha ne yapsın

Taa mayıs sonu leaoya teklif yapılmıştı ve adam dünya kupası sonrasında karar verecegim dedi

Bu herife para harcamak istemesen teklif yapmazsin

Sergi, diyenlerin 10 sözünün 10'u da karavana mevcut dönemde, birilerinin bir şey dediğine göre burada yorumluyoruz da bunlar gerçekmiş gibi konuşmamıza da gerek yok.

Gardi'ye yetki verilmiş, Gardi'de belirli şartlarda oyuncu ile anlaşmış gibi görünüyor. Milan'ın ben bizim şartlarımızı kabul ettiğini düşünmüyorum. Bizim de onların şartlarını kabul edeceğimizi düşünmüyorum.

Milan'ın Leao konusunda eli güçlü değil. Bağıra bağıra göndermek istediğini duyurdu adamlar. Leao ile Milan'ın ilişkisi geçen sezon bitti. Leao ayrılacak, bu kesin ancak adam akıllı hiçbir yerden teklif alamıyorlar. 2 sezon sözleşmesi kaldı, 7m€ ile takımın en çok kazananı.

Milan transfer yapacak, maaşı dahil bir şekilde bonservis ile elden çıkartmak istiyor Leao'yu ancak 50m€ getir götür diye diretirse elinde kalacağı da bir gerçek. Kimse o bonservisi vermek istemiyor. Milan bir şekilde yumuşayacaktır Leao konusunda. 100m€ civarı harcama yaptılar geçen ay. Bir o kadar daha harcama yapması bekleniyor.

Kadrosunda istemediği Leao için 14m€ vermeyecektir. Gardi'nin Leao'yu önümüze koyabilme sebebi zaten bunlar. Milan'ın kadrosunda düşündüğü bir Leao'yu nasıl alacaksın zaten

Yok mu bütün maç eli belinde gezip ayağına gelen topu tribünlere dikecek kadayıf bir 10 no

Tribün lideri de açıklama yapmış, rennes maçında organize bir protesto olacak mı, bilgisi olan var mı, geç kalmamalıyız

Sergi, diyenlerin 10 sözünün 10'u da karavana mevcut dönemde, birilerinin bir şey dediğine göre burada yorumluyoruz da bunlar gerçekmiş gibi konuşmamıza da gerek yok.

Gardi'ye yetki verilmiş, Gardi'de belirli şartlarda oyuncu ile anlaşmış gibi görünüyor. Milan'ın ben bizim şartlarımızı kabul ettiğini düşünmüyorum. Bizim de onların şartlarını kabul edeceğimizi düşünmüyorum.

Milan'ın Leao konusunda eli güçlü değil. Bağıra bağıra göndermek istediğini duyurdu adamlar. Leao ile Milan'ın ilişkisi geçen sezon bitti. Leao ayrılacak, bu kesin ancak adam akıllı hiçbir yerden teklif alamıyorlar. 2 sezon sözleşmesi kaldı, 7m€ ile takımın en çok kazananı.

Milan transfer yapacak, maaşı dahil bir şekilde bonservis ile elden çıkartmak istiyor Leao'yu ancak 50m€ getir götür diye diretirse elinde kalacağı da bir gerçek. Kimse o bonservisi vermek istemiyor. Milan bir şekilde yumuşayacaktır Leao konusunda. 100m€ civarı harcama yaptılar geçen ay. Bir o kadar daha harcama yapması bekleniyor.

Kadrosunda istemediği Leao için 14m€ vermeyecektir. Gardi'nin Leao'yu önümüze koyabilme sebebi zaten bunlar. Milan'ın kadrosunda düşündüğü bir Leao'yu nasıl alacaksın zaten
Ben sana değil genele söylüyorum

Ben artık isyankar moddayim

Hayıri ve olumsuzu kabul etmiyorum

7 sene önceki nobette aynı
1000081368.webp
1000081366-webp.330045

Ekli dosyalar

• 1000081366.webp
    1000081366.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 173
Geri
Üst Alt