Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    102
O FCSB takımında çok iyi adamlar vardı bence, Morutan net star olacak yeteneğe sahipti, Popescu ve Coman mıydı ilerde bir adam vardı o da iyidi.

O dönem Rumen basınından biri çıkıp asla Hagi, Popescu olamazlar onlar dikta dönemi çocukları, her türlü mücadeleyi verdiler, yeni nesil pembe götlü demişti, haklı çıktı.

Futbolda ciddi seviyede pembe götlü artışı var son dönemde o yüzden taş gibi 10 no bulamıyoruz.
Octavian Popescu, Florinel Coman

O FCSB takımında çok iyi adamlar vardı bence, Morutan net star olacak yeteneğe sahipti, Popescu ve Coman mıydı ilerde bir adam vardı o da iyidi.

O dönem Rumen basınından biri çıkıp asla Hagi, Popescu olamazlar onlar dikta dönemi çocukları, her türlü mücadeleyi verdiler, yeni nesil pembe götlü demişti, haklı çıktı.

Futbolda ciddi seviyede pembe götlü artışı var son dönemde o yüzden taş gibi 10 no bulamıyoruz.
Batrakov yeni morutan mı ılık götlü

Bunlar neden bu kadar yalan haber yapıyor

Romano zorunlu opsiyona evet diyolar dedi

50 milyon pesin parayi kim versin oglum

Galatasaray, Milan'ın istediği seviyede bir teklif sunmuş değil. Milan bu konuda taviz vermiyor. Leao'yu ne kiralık ne de satın alma zorunluluğu içeren bir kiralama formülüyle göndermek istiyor. (Daniele Longo)

❌Milan, bonservis bedelini peşin olarak almak istiyor; ödemeyi gelecek yaza yaymayı kabul etmiyor.

Bu herif çok sallıyor
Zorunlu ise opsiyon olmaz Sergi. Biz zorunlu satın alma teklif etmiyoruz, şartlara bağlı satın alma teklif ediyoruz. Bu yüzden düğümleniyor

Octavian Popescu bahsettiğin adam şimdi nerelerde bilinmiyor.

Osi
Leao-felix-sane
Reijnders-locatelli
Ferdi-lucumi-sanchez-sallai
Uğurcan​

Zorunlu ise opsiyon olmaz Sergi. Biz zorunlu satın alma teklif etmiyoruz, şartlara bağlı satın alma teklif ediyoruz. Bu yüzden düğümleniyor
Onu tam diyemedim ben

Zorunluya açık demek istedim milan

Muhtemelen öyle alacagiz zaten

Leao 20 maçta oynarsa alalım diye teklif mi olur yav

Herif bi de 50 peşin falan demis

Bu işin sonunda kimse kalmayacak piyasada

Ben lange enciso ve can uzuna okeydim

Hala okeyim bu arada

Ben Batrakov bilmem bana formdan dusmus dunya yildizi getirin

Onu tam diyemedim ben

Zorunluya açık demek istedim milan

Muhtemelen öyle alacagiz zaten

Leao 20 maçta oynarsa alalım diye teklif mi olur yav

Herif bi de 50 peşin falan demis
Bizim için zorunlu satın almalı kiralık ile şu an almak arasında pek de bir fark yok. Her şekilde de mevcut bilançoya işliyor. Şartlara bağlı da örnek verdiğin gibi bir opsiyon koyulup kiralama ücreti yüksek tutularak Milan ikna edilmeye çalışılıyor ki gider bilançosunda seneye yazabilelim. Asıl para harcamak istedikleri yer Leao değil belli

Leao'yu çakacak yer arıyorlar bizde o biz olalım diye yırtınıyoruz. Hem de Barış yerine düşünülüyor

Bizim için zorunlu satın almalı kiralık ile şu an almak arasında pek de bir fark yok. Her şekilde de mevcut bilançoya işliyor. Şartlara bağlı da örnek verdiğin gibi bir opsiyon koyulup kiralama ücreti yüksek tutularak Milan ikna edilmeye çalışılıyor ki gider bilançosunda seneye yazabilelim. Asıl para harcamak istedikleri yer Leao değil belli
Şu aşamadayken almalıyız leaoyu

Yoksa kıyamet kopacak

Para harcamak istedikleri yeri geçti mevzu

Hazır yarın maç varken, bu akşam & gece hareketli geçer heralde. Tepki hafiflesin diye salınır yine haberler medyaya :D

Şu aşamadayken almalıyız leaoyu

Yoksa kıyamet kopacak

Para harcamak istedikleri yeri geçti mevzu
Kıyamet kopacak tamam da taraftar kıyamet kopartacak diye gidip abuk subuk transfer yapmasınlar bir zahmet. Neyse kafalarındaki bizim bilmemize gerek yok, uysunlar ona. Güven vermiyor işte yönetim, sorun orada. En son taraftar kıyameti kopartınca Ndombele gelmişti 🤦‍♂️

Onaymış

Şuraya para harcamak istiyorlarmış falan geçiniz

Toplantının ana maddesi leao için onay,rjienders,can uzun ve u 23 dediler zaten

Artik oyalamak için de bikac haberle geciştirilecek durumda değiliz

Sıkıntı büyük

Kıyamet kopacak tamam da taraftar kıyamet kopartacak diye gidip abuk subuk transfer yapmasınlar bir zahmet. Neyse kafalarındaki bizim bilmemize gerek yok, uysunlar ona. Güven vermiyor işte yönetim, sorun orada. En son taraftar kıyameti kopartınca Ndombele gelmişti 🤦‍♂️
Hocam kavukcu heriflerle anlaşmış

Herif daha ne yapsın

Taa mayıs sonu leaoya teklif yapılmıştı ve adam dünya kupası sonrasında karar verecegim dedi

Bu herife para harcamak istemesen teklif yapmazsin

Geri
Üst Alt