Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.740
- 40.486
- 3.413
Takimin en az 2-3 as 2 yedek ihtiyaci var ama super zeka dursun tum transferleri firsat yapma pesinde
Hain dursun istifa
Hain dursun istifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya kimi alıyorlarsa alsınlar, ben çekinmiyorum. Umut’un bu tutarsız hallerine kimse dikkat çekmiyor.Leo bizi tercih ettiği için orda çekildiler
Forvette muhtemelen richarlison olacak ya da bertug
Oraya Rusya Ligi falan filan derken Gedson Fernandes'i de eklemeyi istiyosun de miAnkete bak beee
İkisi aynı anda olmaz çünkü. Öyle bir maliyete giremeyiz.Encisoyu hala almamış olmamız rezillik. Bitir şu adamı brunoyu bekleyeceksen yine bekle abi. Bu nasıl akıl tutulması, nasıl mallık, nasıl gerizekalılık
cop arkadaslar
Şu tişörtü bulduğum gibi alacağımAbi sende fener forması giymiş maymun avatarı yok muydu?
cop arkadaslar
Çocuk 1.73.Bu arada, 58 58 yazıp duruyorsunuz da adam 65KG, Enciso ile aynı boy kiloda
Ekli dosyayı görüntüle 330043
![]()
Aleksey Batrakov - Midfielder FIRST TEAM
Aleksey Batrakov - Midfielder FIRST TEAM. Birthday 9 June 2005. Biography and achievements.www.fclm.ru
![]()
Julio César Enciso Espínola | Profile, stats and latest news
Julio César Enciso Espínola, forward at Strasbourg: profile, stats, career history and latest news on AtlasGoal.www.atlasgoal.com
Messi kaç kg?Çocuk 1.73.
Ben 1.83 75kg. Gayet normal fit bir vücudum var.
Anlamıyorum, çocuktan kas yığını mı olması bekleniyor? Sonra da şey diyecekler. “Offf belini dönemiyor, koşamıyor, hızlanamıyor”