Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.288
- 7.497
- 1.873
Çelimsiz, kilosu yetersizMora çok yetenekli bi velet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çelimsiz, kilosu yetersizMora çok yetenekli bi velet
kaç kg ağabeyÇelimsiz, kilosu yetersiz
Valla kafam hep orda sıkıldım olsun bitsin yada gelmesinYav şu leaoyu Pl den biri aslında bitsin bu çile bezdim yemin ederim
Hedef bütçeyi hiç tutturamıyorlarki, başarı var diye gündem olmuyor da ödemelerle gelirler üst üste hiç oturmuyor.Ben para koymayi da gectim. Diyoruz ki onlar kadar zenginimiz yok, ama Liseli egitimli, bürokrat diyoruz. Kardesim o zaman cash flow kismini dogru yonetin ve plansizlik yapmayin bu kadar. O da yok maalesef. Yani Lise olmalarinin bir ekmegini henuz yiyemedik. Boyle de sacma bir denklemdeyiz. Hic birseyi iyi yapamiyorlar.
1.68 boyunda 56kg.kaç kg ağabey
Topçu mu alıyoruz bim poşeti mi belli değil Püüü1.68 boyunda 56kg.
Iyyyy iğrenç. Üflesen uçar.
MASTURBINHO GS DEMastantuono 10 oynayabiliyor muydu
Dengeye getireyim mi?Anktteki anlık dengeyi bozdum
En geç mali genel kurulda artık birşeyler olur diye düşünüyorum. Tabi ondan önce taraftar stadda filan tepkileri yönetime karşı fiziksel şiddete dönüştürmezse. Bence mali genel kurulda ibra olmalarının tek yolu taraftardan dayak yiyip mağdur durumuna düşmeleri...Hedef bütçeyi hiç tutturamıyorlarki, başarı var diye gündem olmuyor da ödemelerle gelirler üst üste hiç oturmuyor.
Mesela Puma gelirlerini çektikleri faktöring kredisine mi ne bağladılar geçen senenin başında.
Sürekli gaza gelip prim veriyorlar onları da ödemiyorlarmış doğru düzgün. Bir çok şeyin üstü örtülüyor da bence bu kadarı fazla artık.
Aysal sonrası bence düzgün bir kadro hiç aday olmadı, 2011deki yönetim kadrosu çok iyidi açıkçası. Şu an hitabeti güçlü basın sözcüsü dahi yok yönetimde.
Sallai sat ,singo gitmez o maaslasingo sat
sara sat
nhiaga kirala
jelert kirala
nelsson shut
barış'ı tut
3 yabancı + 3 u23 kontenjanı açılıyor.
rejinders
vlahovic
lucumi
can uzun
enciso
u23 sağ bek
u23 sağ stoper
bittigitti.
Zaten o yuzden hep satin almayi bir sonraki yila atmaya calisiyorlar. Cok sorunlu gercekten.Hedef bütçeyi hiç tutturamıyorlarki, başarı var diye gündem olmuyor da ödemelerle gelirler üst üste hiç oturmuyor.
Mesela Puma gelirlerini çektikleri faktöring kredisine mi ne bağladılar geçen senenin başında.
Sürekli gaza gelip prim veriyorlar onları da ödemiyorlarmış doğru düzgün. Bir çok şeyin üstü örtülüyor da bence bu kadarı fazla artık.
Aysal sonrası bence düzgün bir kadro hiç aday olmadı, 2011deki yönetim kadrosu çok iyidi açıkçası. Şu an hitabeti güçlü basın sözcüsü dahi yok yönetimde.