Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    119
Başkana transfer yapma büyüsü yokmu hocam
Baba zaten 5 gün geçse cosacagiz ama haberler turp yani

Ciddi beklentim var hani öyle böyle değil şu tutulmadan ötürü..... 12 agustos öncesi sonrasi ovvv

Neler olur neler hani...

Ama seyahat yok bisey yok hani insan anlayamıyor

Ama bi sinyal yav

Bruno Fernandesile ilgili tek haber yok mesela

Diazla görüştüğümüze dair

Aziz’i zerre sevmem ama bugün açık açık 138 m euro yük altına girdik ve Fenerin parasından harcamayacağız dedi, kasa kolaylığından da öte adamlar nakit koyuyor masaya yönetime girmek için.

Bizimkiler her türlü itibarı alıyorlar, her yerde şov yapıyorlar ama kurada top çekmek dışında katkıları yok.

Aziz’i zerre sevmem ama bugün açık açık 138 m euro yük altına girdik ve Fenerin parasından harcamayacağız dedi, kasa kolaylığından da öte adamlar nakit koyuyor masaya yönetime girmek için.

Bizimkiler her türlü itibarı alıyorlar, her yerde şov yapıyorlar ama kurada top çekmek dışında katkıları yok.
Fakir insanlar Galatasarayli olmasın bir daha

Ben para koymayi da gectim. Diyoruz ki onlar kadar zenginimiz yok, ama Liseli egitimli, bürokrat diyoruz. Kardesim o zaman cash flow kismini dogru yonetin ve plansizlik yapmayin bu kadar. O da yok maalesef. Yani Lise olmalarinin bir ekmegini henuz yiyemedik. Boyle de sacma bir denklemdeyiz. Hic birseyi iyi yapamiyorlar.

Yav şu leaoyu Pl den biri aslında bitsin bu çile bezdim yemin ederim
Leao yu alsak bile hayrını göremeyeceğiz belli ki... hoş fener de alsa fener de hayrını göremeyecek... herkesin gözü kaldığı için adama zaha etkisi olacak kime giderse gitsin..

Noa Lang+Can Uzun alın, Barış satmayın. Yedek forvet bile istemeyecek hale geldim bu beceriksizlerden.

Bizden başkası yok
Abi niye almıyoruz biz o zaman brnde onu anlamıyorum neymiş zorunlu opsiyon olmayacakmış yav 18 yaşında bebe mi alıyorsun kendini ispat etmiş oyuncu alıyorsun adamlar niye versin sana Osimhene 5 milyon Euro kiralama 200 de opsiyon diyip teklif etseler verirmisin zorunlu olmadan

Geri
Üst Alt