- 2 Temmuz 2011
- 138.206
- 58.984
- 5.488
18 yapacaksın var ya şu yabanciyi
O zaman fbde fred falan hepsi kalır ona da eminim
O zaman fbde fred falan hepsi kalır ona da eminim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eskiden aylık divan toplantılarını inceliyordum, bunları söyleyenler var aslında ama cevap vermiyorlar.En geç mali genel kurulda artık birşeyler olur diye düşünüyorum. Tabi ondan önce taraftar stadda filan tepkileri yönetime karşı fiziksel şiddete dönüştürmezse. Bence mali genel kurulda ibra olmalarının tek yolu taraftardan dayak yiyip mağdur durumuna düşmeleri...
santrafora baby topçu istemiyorum. aygır gibi vlah gelsin. bir sene sonra osimhen'i nakde çevireceğiz gibi görünüyor. vlah'den devam ederiz. yana yana santrafor aramayız.Sallai sat ,singo gitmez o maasla
Nelson ve jelert zaten gidecek
Vlahovicte uçmuşsun hocam ama isterdim bize
Evet olursantrafora baby topçu istemiyorum. aygır gibi vlah gelsin. bir sene sonra osimhen'i nakde çevireceğiz gibi görünüyor. vlah'den devam ederiz. yana yana santrafor aramayız.
Nedimin, Enciso saflarındayız en azından sığırpresse uygunankete bak TR genel seçimleri gibi gidiyor
Bruno Fernandes ne oldu abi
Osimhen konusunda pazarlık yapamadık ki, adamlar ne derse evet dedik iş bilmezler yüzünden.Osimhen, Uğurcan, Singo
Totalde 140 m euronun ödeme takvimi 1 sene civarıydı, burada büyük risk aldık, bunları 5 yıla yayabilsen bu yaşanmazdı btw
Hakaret edesim varda ceza alırım.Finalde Kasımpaşa dan hajradinovic i getirmeseler bari.