Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    126
18 yapacaksın var ya şu yabanciyi

O zaman fbde fred falan hepsi kalır ona da eminim

En geç mali genel kurulda artık birşeyler olur diye düşünüyorum. Tabi ondan önce taraftar stadda filan tepkileri yönetime karşı fiziksel şiddete dönüştürmezse. Bence mali genel kurulda ibra olmalarının tek yolu taraftardan dayak yiyip mağdur durumuna düşmeleri...
Eskiden aylık divan toplantılarını inceliyordum, bunları söyleyenler var aslında ama cevap vermiyorlar.

Bir keresinde Metin Öztürk, sene sonu seçim var, seçmemek sizin elinizde dedi, bir nevi rest çekti yani ve aday dahi çıkmadı.

Mali kongrelerde de yine net cevaplar verilmiyor. Geçen yaza kadar 3 kere bedelli yaptık üstüne Florya parasıyla iyi bir ekstra gelir havuzu oluştu, bu sene de amaçları Mağazacılık’ı halka arz edip benzer geliri oluşturmaktı ama muhtemelen Türk borsası iyi durumda değil diye ya da prosedür işlerini yetiştiremedikleri için halka arz edemediler.

Localar zaten bir kaç yıllık satıldı.

Ciddi bir nakit akışı ihtiyacı var mevcutta o yüzden. Riva falan bekliyorlar da 10 yıldır tık yok.

Sallai sat ,singo gitmez o maasla

Nelson ve jelert zaten gidecek

Vlahovicte uçmuşsun hocam ama isterdim bize
santrafora baby topçu istemiyorum. aygır gibi vlah gelsin. bir sene sonra osimhen'i nakde çevireceğiz gibi görünüyor. vlah'den devam ederiz. yana yana santrafor aramayız.

santrafora baby topçu istemiyorum. aygır gibi vlah gelsin. bir sene sonra osimhen'i nakde çevireceğiz gibi görünüyor. vlah'den devam ederiz. yana yana santrafor aramayız.
Evet olur

Bu franculinodan olur ama

Ben 3 senedir moise kean istiyorum ayrica

Bu sene yaptığımız transferleri seneye ödesek bu sefer seneyede yine zorunlu opsiyonla almak zorundayız bu nasıl bir sistem borçu borçla kapatıyoruz sürekli öteliyoruz

Tüm zamanların en berbat, en sıkıcı, en gıcık transfer nöbetini geçiriyorum. Adeta kriz ve nöbet geçiriyoruz, çıldırmamak elde değil. Neredeyse dışarıya doğru bağıracağım "imdaaat işkence ediyorlar" diye. Bu yönetimin derdi ne. Galatasaray üzerinden inşaat proje vb aracılığı ile paraları cukkalama peşindeler anladık da bu arada taraftara cinnet geçirecekler.

Bizim yok malesef

Isterdik ama herseyden cok.herseyden cok..

Yönetim 1 saat sonra kolpa haberleri salar 2 oyuncuyla anlaşıldığını söyletir maç sonrasında yalanlanır geçici ortamı sakinleştirmeye çalışır ama safları terletmeden yarın en sağlam tepkiyi göstermeliyiz

Geri
Üst Alt