Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    126
Ben para koymayi da gectim. Diyoruz ki onlar kadar zenginimiz yok, ama Liseli egitimli, bürokrat diyoruz. Kardesim o zaman cash flow kismini dogru yonetin ve plansizlik yapmayin bu kadar. O da yok maalesef. Yani Lise olmalarinin bir ekmegini henuz yiyemedik. Boyle de sacma bir denklemdeyiz. Hic birseyi iyi yapamiyorlar.
Hedef bütçeyi hiç tutturamıyorlarki, başarı var diye gündem olmuyor da ödemelerle gelirler üst üste hiç oturmuyor.

Mesela Puma gelirlerini çektikleri faktöring kredisine mi ne bağladılar geçen senenin başında.

Sürekli gaza gelip prim veriyorlar onları da ödemiyorlarmış doğru düzgün. Bir çok şeyin üstü örtülüyor da bence bu kadarı fazla artık.

Aysal sonrası bence düzgün bir kadro hiç aday olmadı, 2011deki yönetim kadrosu çok iyidi açıkçası. Şu an hitabeti güçlü basın sözcüsü dahi yok yönetimde.

Bence biz leao peşinde de değiliz... Hoca bir açıklamasında lang ı hepiöiz çok seviyorduk çok da katkı sağladı ama bu yaş kuralı sebebiyle alamadık dedi. Peki şimdi niye aynı mevkiye yaş kuralı olmayan leaoyu alalım?

1785606559835.webp

genç oyuncu ben isterim hep söylüyorum ama galatasaray gibi takımlar dopru karışımlar yapmak zorunda

sahada oturaklı lider ve tecrübeli bir oyun kurucu 8 vrya 10 da şart bu takıma gençleri kullanmak için

Hedef bütçeyi hiç tutturamıyorlarki, başarı var diye gündem olmuyor da ödemelerle gelirler üst üste hiç oturmuyor.

Mesela Puma gelirlerini çektikleri faktöring kredisine mi ne bağladılar geçen senenin başında.

Sürekli gaza gelip prim veriyorlar onları da ödemiyorlarmış doğru düzgün. Bir çok şeyin üstü örtülüyor da bence bu kadarı fazla artık.

Aysal sonrası bence düzgün bir kadro hiç aday olmadı, 2011deki yönetim kadrosu çok iyidi açıkçası. Şu an hitabeti güçlü basın sözcüsü dahi yok yönetimde.
En geç mali genel kurulda artık birşeyler olur diye düşünüyorum. Tabi ondan önce taraftar stadda filan tepkileri yönetime karşı fiziksel şiddete dönüştürmezse. Bence mali genel kurulda ibra olmalarının tek yolu taraftardan dayak yiyip mağdur durumuna düşmeleri...

singo sat
sara sat
nhiaga kirala
jelert kirala
nelsson shut
barış'ı tut

3 yabancı + 3 u23 kontenjanı açılıyor.

rejinders
vlahovic
lucumi
can uzun
enciso
u23 sağ bek
u23 sağ stoper

bittigitti.

Hoca langden o kadar söz ettiki ben tecrübeli kanat istediğini anladım

Ve leaoya mayıs sonu teklif yapıldı zaten

10 numara da skorer olmalı diyo

Saradan da memnun değil net şekilde

singo sat
sara sat
nhiaga kirala
jelert kirala
nelsson shut
barış'ı tut

3 yabancı + 3 u23 kontenjanı açılıyor.

rejinders
vlahovic
lucumi
can uzun
enciso
u23 sağ bek
u23 sağ stoper

bittigitti.
Sallai sat ,singo gitmez o maasla

Nelson ve jelert zaten gidecek

Vlahovicte uçmuşsun hocam ama isterdim bize

Zaten o yuzden hep satin almayi bir sonraki yila atmaya calisiyorlar. Cok sorunlu gercekten.

Geri
Üst Alt