- 2 Temmuz 2011
- 138.186
- 58.972
- 5.488
Oglum seyahat de etmiyorlar
Gardi ve kavukcu binin artik uçağa kardeşim
Gardi ve kavukcu binin artik uçağa kardeşim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Işte ikna edeceksin diyorum gitti noldu oynamadan postaliyorlaradam real madrid’e gitti belki o da etkili olmustur kararinda sadece 1 fikir
Onaymış
Şuraya para harcamak istiyorlarmış falan geçiniz
Toplantının ana maddesi leao için onay,rjienders,can uzun ve u 23 dediler zaten
Artik oyalamak için de bikac haberle geciştirilecek durumda değiliz
Sıkıntı büyük
Hocam kavukcu heriflerle anlaşmış
Herif daha ne yapsın
Taa mayıs sonu leaoya teklif yapılmıştı ve adam dünya kupası sonrasında karar verecegim dedi
Bu herife para harcamak istemesen teklif yapmazsin
Felix de kedi (kedigiller) demek..Leao "Aslan" demekmiş![]()
Var renkdaş leaoYok mu bütün maç eli belinde gezip ayağına gelen topu tribünlere dikecek kadayıf bir 10 no
Fizikli kapanan kontra atak takımları içinden geçer bu takımınOsi
Leao-felix-sane
Reijnders-locatelli
Ferdi-lucumi-sanchez-sallai
Uğurcan
Ben Batrakov bilmem bana formdan dusmus dunya yildizi getirin
Ben sana değil genele söylüyorumSergi, diyenlerin 10 sözünün 10'u da karavana mevcut dönemde, birilerinin bir şey dediğine göre burada yorumluyoruz da bunlar gerçekmiş gibi konuşmamıza da gerek yok.
Gardi'ye yetki verilmiş, Gardi'de belirli şartlarda oyuncu ile anlaşmış gibi görünüyor. Milan'ın ben bizim şartlarımızı kabul ettiğini düşünmüyorum. Bizim de onların şartlarını kabul edeceğimizi düşünmüyorum.
Milan'ın Leao konusunda eli güçlü değil. Bağıra bağıra göndermek istediğini duyurdu adamlar. Leao ile Milan'ın ilişkisi geçen sezon bitti. Leao ayrılacak, bu kesin ancak adam akıllı hiçbir yerden teklif alamıyorlar. 2 sezon sözleşmesi kaldı, 7m€ ile takımın en çok kazananı.
Milan transfer yapacak, maaşı dahil bir şekilde bonservis ile elden çıkartmak istiyor Leao'yu ancak 50m€ getir götür diye diretirse elinde kalacağı da bir gerçek. Kimse o bonservisi vermek istemiyor. Milan bir şekilde yumuşayacaktır Leao konusunda. 100m€ civarı harcama yaptılar geçen ay. Bir o kadar daha harcama yapması bekleniyor.
Kadrosunda istemediği Leao için 14m€ vermeyecektir. Gardi'nin Leao'yu önümüze koyabilme sebebi zaten bunlar. Milan'ın kadrosunda düşündüğü bir Leao'yu nasıl alacaksın zaten
Ben 2019 yazindaki nöbete dönüyorum,gelişme olursa mentionlayin beni
Gidip lemina ve andoneye sevineyim
Ona da gideyimseri'nin geldiği gün de güzeldi welcome to barcelona videosunu izliyorduk