Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    76
Batrakov çabuk yalanlandı, Rennes maçı öncesi sıradaki kolpaları alalım.

Kanat olsa yine laf etmezdim ama 10 numara bu kadar kritiktten %10 ihtimal bile düşük performans bizi bitirir bize oraya 1 tane baba lazım gerisine ister asker, ister genç alsınlar mesela Lesley geldi tek kelime etmedim ama bu takımın net sorunu 10 numara oraya komple parayı basmak lazım.

bu içimizdeki giresun asıllı irlandalı muhtemelen bizi kanser edecek ama bu dönemde aldığı ahlardan dolayı doğrultamaz belini.Allah mustahakını versin dursun özbek

Berşan Taşkaya: "Cihan Kamer, şu an havalanan uçağının Fenerbahçe Spor Kulübü’nün faaliyetleri ile ilgisinin bulunmadığını ve kendi özel işleriyle ilgili olduğunu belirtti."

Uçak milanoya gitmiyormus ayrica

Premier Lig'in son sezonlardaki en iyi ve istikrarlı 10 numarası Bruno Fernandes'in buraya gelebileceği fikri neye dayanıyor? Yani neyden ümit duyuluyor, bilinmeyen bir detay mı var? 20/25m maaş teklifi dışında. (ki bu bile oyuncunun keyfine bağlı olur)

Geçen sene Donnarumma ismi ile zehirlediler gündemi kaleci transferi son güne kaldı. Bruno Fernandes de tam öyle bir zehir.. ama bayılıyoruz zehir içmelere. Gerçekliğe dönelim.

Galatasaray tarihinin en nefret edilen figürleri diye bir anket açsak dursun özbek ilk 5 e girer mi acaba

Kanat olsa yine laf etmezdim ama 10 numara bu kadar kritiktten %10 ihtimal bile düşük performans bizi bitirir bize oraya 1 tane baba lazım gerisine ister asker, ister genç alsınlar mesela Lesley geldi tek kelime etmedim ama bu takımın net sorunu 10 numara oraya komple parayı basmak lazım.
Bu takımın net sorunu 10 numara olmamalı işte, 10 numaran yoksa git başka oyun oyna. O da yok, bu takımın çok sorunu var. Camianın içinde kimse iş bilmiyor

Mertens geldiğinde 4-3-3'ün oyuncusuydu bizde 4-2-3-1 oynadı bari Salah'ı alsaydık 10 numarada yürürken bile adam Osimhen'i asist manyağı yapardı.

Premier Lig'in son sezonlardaki en iyi ve istikrarlı 10 numarası Bruno Fernandes'in buraya gelebileceği fikri neye dayanıyor? Yani neyden ümit duyuluyor, bilinmeyen bir detay mı var? 20/25m maaş teklifi dışında. (ki bu bile oyuncunun keyfine bağlı olur)

Geçen sene Donnarumma ismi ile zehirlediler gündemi kaleci transferi son güne kaldı. Bruno Fernandes de tam öyle bir zehir.. ama bayılıyoruz zehir içmelere. Gerçekliğe dönelim.
donaruma gelebilirdi ama bu dursun başkan yine 3 ün 5 in hesabını yaptı olmadı iş .Gitti ondan fazlasını mecburiyetten uğurdana verdi

Piyasada 10 numara yok. Harbiden yok bizim istedigim yildiz kasar topcu zaten yok bruno vs gelmiyo iste yada alamiyoz her neyse. Genc potansiyellerde ice sinmiyor kapali kutu. Gotumuzle inatlasmanin anlami yok 3 merkezli duzene gecelim iste al tijaniyi sarada kalsin. Mis gibi olur illa 4 2 3 1 mi oynayacaz

Geri
Üst Alt