Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.608
- 18.161
- 2.228
olum bunlar daha nasıl leao alıyor, anlamsız şeyler oluyor ülkede
uçakta denilen yönetici divanda diyorlar iki yerde aynı anda demek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olum bunlar daha nasıl leao alıyor, anlamsız şeyler oluyor ülkede
Umut.O yüzden Batrakov'u istemiyorum bana net isim getir. Öyle ne vereceği belirsiz isim getirme git Bruno yaz 21 yaşında Avrupa'da bile olmayan ligin bebesini ne yapayım.
Bende alabilecegini dusunmuyorum herkesi kiralik opsiyonlu kapi kapi geziyor.Avrupanin en iyi takimini kuracam Avrupa da basarili olacak takim kuracam ayagi cekiyor.Dursun kimseyi alamaz yine yalan dolan kolpa
Son gün menajerlere sarılır anca
Aman sakın leao diye bağırıp bizi rezil etmesinler aziz laeoyu pazartesi günü indirebilir.Yarın maça gidecek arkadaşlar stadı yıkın bu iş başka türlü olmayacak
Bunlar laftan anlamıyor anlamayacaklar
Kanat olsa yine laf etmezdim ama 10 numara bu kadar kritiktten %10 ihtimal bile düşük performans bizi bitirir bize oraya 1 tane baba lazım gerisine ister asker, ister genç alsınlar mesela Lesley geldi tek kelime etmedim ama bu takımın net sorunu 10 numara oraya komple parayı basmak lazım.
Unutmuşuz onu ya. 2008 dönemine çok odaklanmışız. Genç bir solbek vardı o da iyiydi bayağı. Schennikov muydu neydi adı. Asıl Zhirkov'u unutmuşum.Golovin e biraz ayıp ettin
Bu takımın net sorunu 10 numara olmamalı işte, 10 numaran yoksa git başka oyun oyna. O da yok, bu takımın çok sorunu var. Camianın içinde kimse iş bilmiyorKanat olsa yine laf etmezdim ama 10 numara bu kadar kritiktten %10 ihtimal bile düşük performans bizi bitirir bize oraya 1 tane baba lazım gerisine ister asker, ister genç alsınlar mesela Lesley geldi tek kelime etmedim ama bu takımın net sorunu 10 numara oraya komple parayı basmak lazım.
Can+Enciso+Leao yapalım
Birilerine yatak ettikleri o stad dün yıkılmalıydı zatenYarın maça gidecek arkadaşlar stadı yıkın bu iş başka türlü olmayacak
Bunlar laftan anlamıyor anlamayacaklar
donaruma gelebilirdi ama bu dursun başkan yine 3 ün 5 in hesabını yaptı olmadı iş .Gitti ondan fazlasını mecburiyetten uğurdana verdiPremier Lig'in son sezonlardaki en iyi ve istikrarlı 10 numarası Bruno Fernandes'in buraya gelebileceği fikri neye dayanıyor? Yani neyden ümit duyuluyor, bilinmeyen bir detay mı var? 20/25m maaş teklifi dışında. (ki bu bile oyuncunun keyfine bağlı olur)
Geçen sene Donnarumma ismi ile zehirlediler gündemi kaleci transferi son güne kaldı. Bruno Fernandes de tam öyle bir zehir.. ama bayılıyoruz zehir içmelere. Gerçekliğe dönelim.