Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    107
Fener-Greenwood, beşiktaş-Trossard, trabzon-Salah çekiyor. Biz ne çekiyoruz.

Tüm Slavic, Nordic ırklarının en vitaminsiz adamlarını özellikle mi bulup geliyorlar acaba böyle?

Hayır yani 30 milyona Rus Morutan da almayalım
30m civarına ortalama ustu kalitede, CL tecrubesi olan, formunda olan, sakatlik sikintisi olmayan 10 numara kimi onerirdiniz takima acaba? Ben piyasayi dusununce bulamiyorum. Brandt alinsaydi madem, herkes veto ediyordu burda.

Artik kimin kapisina gitsek 40-50den acilacak pazarliklar en ucuz. Scout ekibi var ama yok olan kulubumuz icin soyluyorum bunu.

Herkes zannediyor ki iyi bir 8 ya da 10 numara gelince Galatasaray’ın oyun kurulumu çözülecek. Çözülemez bro. Sallai dışında geriden top çıkarabilen tecrübeli bir bek profili yok, Yunus dışında merkeze yaklaşıp pas alveri yapabilecek kanat da yok. Siz bu kadroya Dani Olmo’yu koyun, o bile topla buluşamadan maçı bitirir. PSG bugün 1.70’lik Vitinha ve Neves’le oynuyorsa, bunu arkalarında ayağına top yapışan Hakimi ve Nuno Mendes olduğu için yapabiliyor. Biz ise en ufak ön alan baskısında çareyi Osimhen’e, Barış’a uzun vurup ikili mücadele beklemekte buluyoruz.
Bu sorunu çözebilmenin binbir türlü yolu var. Bunu pasör elindeki profillere göre Mariano gibi pasör bir bek ile çözersin, pasör bir derin oyun kurucu bulup 6 numara ile çözersin. Üçlü orta saha ile dinamik bir yapı kurar bu şekilde çözersin. Varsa elinde Kane gibi bir adam, onunla çözersin. Böyle bir profil alırsan Osimhen'e Barış'a dandun vurmana gerek kalmaz. Bu adamlar gelip topu alıp baskıyı da kırar, oyunu da kurar. Tabii ki de doğru profiller alınırsa sorunun çözülür. Burada Okan Buruk'un da bunu dert edinip çözüm üretmesi gerekiyor tabii ki. Geçen sezon dönem dönem bunu dile getirdi, bu sezon bunu görmeyeceğimizi umut ediyorum. Hazırlık maçlarında da nispeten doğru işler yapıyorduk bu konuda. Reijnders gibi bir 8 numara aldığını varsayalım, hocan topu şişirin dese bile o topu gidip Reijnders alır. Gidip topu şişiremezsin. Transfer bu nedenle önemli, doğru profilleri bir an önce almalıyız.

Ruysa ligi endiseyi cok hakli bence. Savas sonrasi herifler piyasadan silindi bir allahin kulu donup bakmiyordur ne haldeler diye araplar bile daha goz onunde. Ligleri ne seviyede vs referans alinacak gibi degil buyuk patlatabilir

Gündeme gelen her genç oyuncuya Cicaldau-Morutan çekmek de ayrı cehalet. O ikisinin GS seviyesinde olmadığını, TR de TD lik yapan Smudica' dan en muteber Rumen gazeteciye kadar net söyleyen çok kişi vardı. Hagi-Popescu kafakola aldığı için mi neyse, Fatih Hoca iş bilenlik yapıp patladı; mevzu budur.
fatih terim, herhalde bir prag takımında oynayan tete mi neydi onu istiyordu Çin'de oynayan alan'ı da. sonra bir haaland muhabbeti döndü keşfettik ama alamadık diye o hatırlanır oldu. morutan, ciko mevzusunda yanılmış olması beni şaşırtmamıştı.

Ruysa ligi endiseyi cok hakli bence. Savas sonrasi herifler piyasadan silindi bir allahin kulu donup bakmiyordur ne haldeler diye araplar bile daha goz onunde. Ligleri ne seviyede vs referans alinacak gibi degil buyuk patlatabilir
30 m euro çıkabiliyorsak zaten üzerine koyup daha iyi birini ya da koyamıyorsak en kötü Enciso'yu bitirmek lazımdı.

30m civarına ortalama ustu kalitede, CL tecrubesi olan, formunda olan, sakatlik sikintisi olmayan 10 numara kimi onerirdiniz takima acaba? Ben piyasayi dusununce bulamiyorum. Brandt alinsaydi madem, herkes veto ediyordu burda.

Artik kimin kapisina gitsek 40-50den acilacak pazarliklar en ucuz. Scout ekibi var ama yok olan kulubumuz icin soyluyorum bunu.
Bunun CL tecrübesi mi var da alternatifini bu kriterlere göre bakıyoruz?

Neyse en azından bu sene kafa rahat beşiktaş fena durmuyor, trabzon fena değil bizden bir şey olmazsa fenere karşı baş kaldıracak bir rakip olur.

Bizde Dursun'u yollayıp geçiş dönemini tamamlarız tekrardan seriye başlarız.
Şampiyon olacağız tabii ki, saçmalama. Biz kendi beklediğimiz seviyeye göre bir cacık olamıyoruz. Bunların seviye yerlerde. Öyle duraksama falan yok, yine şampiyonluğun en büyük adayıyız. 2 mağlubiyete tepe taklak gidecek rakiplerin varken öyle bu sezon gitti falan yok

Geri
Üst Alt