Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    81
Cicaldau tembel ve umursamaz

Morutan içine kapanık ve doğru degerlendiremedigimiz bir yetenekti

Morutan rashica hiyarindan 40 kat yeteneklydi konuşturmayın beni şimdi

Şu batrakov ya da x bir ismi her fırsatta geçmişle bir tutmayin

Elinde pasör bir bekin yok, pasör bir 6 numaran yok, elinde iki tane 8 pasörün var İlkay ve Sara ama çözemedik bir türlü. Sadece bir oyuncu ile çözülecek bir konu değil bu. İnterde hem Hakan oynuyor hem Barella oynuyor, sol bekte oyun bilgisi ve tekniği üst düzey DiMarco vardı sağ tarafta ise fizik kapasitesi yüksek bir oyuncu yeterli dediler sağ taraftan feragat ettiler. Kaldı ki ellerindeki santraforun da topla arası iyi.

Bizim stoperlerimiz beklerimizden daha teknik, Barış'tan daha teknik daha iyi oyun bilgisine sahipler. Lemine ve Torreria top kazanımında üst düzey ama top bize geçtiğinde eksikler. Build up katkısı alamıyorsun, ceza sahası içine sinsice koşuları yetersiz.
Sara'yı biz derin oyun kurucu olarak oynattığımız da çok da güzel bu dediğimizi yapıyordu. Hoca bu rolde farklı bir profil düşündüğü için devam ettirmedi. İlkay'ı ben saymıyorum, bizdeki İlkay'ın herhangi bir role uyum sağlayacağını düşünmüyorum. Çevre kontrolü bile uçup gitmiş adamda. Ben mesela Reijnders - Sara ile çift 8 oynarsak bu gibi sorunları tamamen çözebileceğimizi oyunun iki yönünde de oldukça dinamik bir takım olabileceğimizi düşünüyorum. Hoca bir şeyleri değiştirmek isterse çok rahat değiştirir

Ben de garanti bir isim alınsın istiyorum zaten. Genel olarak videolardan çöp yorumu yapılmış o nedenle yazdım o mesajı. Bu arada oyuncunun adı Avrupa kulüpleri ile uzun bir süredir anılıyor, öyle Romanya liginde birilerinin ricası ile ismi önümüze düşen birisi değil. Kıyası video üzerinden yaparsak o mesajda da paylaştığım Boufal, bugün Avrupa'nın en iyi takımlarında takılıyor olurdu. İzlemesi en keyifli videoların sahibi herif ama kariyeri berbat.
Iste rts avrupada ismi gecen kulupler 30m alir olmazsa direk kiralar bakti olmuyor bedavaya da elden cikarir

Gel gelelim bizim öyle bir luksumuz varmi? Cvp belli, biz aldigimiz(20+) topcu hemen icraat göstermeli, yoksa singo gibi böyle elde patlar

Nhaga gibi 6-7lik böyle deneme yap orda sorun yok

Rus topçudan korkmayın bizim Türklerden daha iş ahlaklı oluyorlar

Limit olayına niye takılıyorsunuz ki Kerem'in sözleşmeyi göre göre hiçbir şey yapamayan TFF gidip limitlere mi laf atacak zaten mhk, tff alayına karşı mücadele ettiğimiz yetmiyor kendi içimizdekilerle de mücadele ediyoruz.

Iste rts avrupada ismi gecen kulupler 30m alir olmazsa direk kiralar bakti olmuyor bedavaya da elden cikarir

Gel gelelim bizim öyle bir luksumuz varmi? Cvp belli, biz aldigimiz(20+) topcu hemen icraat göstermeli, yoksa singo gibi böyle elde patlar

Nhaga gibi 6-7lik böyle deneme yap orda sorun yok
Orada demek istediğim çocuğun belirli bir piyasası var. Öyle sırf videoda göze hoş geldiği için değil, gerçekten bir şeyler gösterebildiği için Morutan ile falan kıyaslanmaması gerektiğini söylüyorum. Ben zaten Batrakov alınsın demiyorum, bence oraya garanti bir isim alınmalı. Hoca da zaten aynı şeyi söylemişti, 10 numara için tartışmasız bir oyuncu alacağız diyordu. Öyle de olur inşallah

Yorumlar hep hayali transfer ücretlerinin üstüne yapılıyor.
Farzedin 3 farklı oyuncu kıyaslanıyor, hiç birinin bonservis istenen rakam bilinmiyor. Şuan Can 35m mi, 45 mi, 60m mi kimse çıkaramıyor, öyle değil mi? 35'se kesin alınır diyoruz çünkü.. veya 60'sa kesin çekiliriz diyoruz.

Şuna şunu vereceğime, buna bunu veririm bazlı düşüncelerin hepsi boş o yüzden.

Geri
Üst Alt