Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batrakov istediği kadar yalanlansin
3 -5 gune bitme ihtimali yüksek.
Baktim.
Ve ayrica Muazzam bir uyum var aramızda cocukla,sizin yüzünüzden 9 haziran doğumlu birini almayalım mi
Sara'yı biz derin oyun kurucu olarak oynattığımız da çok da güzel bu dediğimizi yapıyordu. Hoca bu rolde farklı bir profil düşündüğü için devam ettirmedi. İlkay'ı ben saymıyorum, bizdeki İlkay'ın herhangi bir role uyum sağlayacağını düşünmüyorum. Çevre kontrolü bile uçup gitmiş adamda. Ben mesela Reijnders - Sara ile çift 8 oynarsak bu gibi sorunları tamamen çözebileceğimizi oyunun iki yönünde de oldukça dinamik bir takım olabileceğimizi düşünüyorum. Hoca bir şeyleri değiştirmek isterse çok rahat değiştirirElinde pasör bir bekin yok, pasör bir 6 numaran yok, elinde iki tane 8 pasörün var İlkay ve Sara ama çözemedik bir türlü. Sadece bir oyuncu ile çözülecek bir konu değil bu. İnterde hem Hakan oynuyor hem Barella oynuyor, sol bekte oyun bilgisi ve tekniği üst düzey DiMarco vardı sağ tarafta ise fizik kapasitesi yüksek bir oyuncu yeterli dediler sağ taraftan feragat ettiler. Kaldı ki ellerindeki santraforun da topla arası iyi.
Bizim stoperlerimiz beklerimizden daha teknik, Barış'tan daha teknik daha iyi oyun bilgisine sahipler. Lemine ve Torreria top kazanımında üst düzey ama top bize geçtiğinde eksikler. Build up katkısı alamıyorsun, ceza sahası içine sinsice koşuları yetersiz.
Iste rts avrupada ismi gecen kulupler 30m alir olmazsa direk kiralar bakti olmuyor bedavaya da elden cikarirBen de garanti bir isim alınsın istiyorum zaten. Genel olarak videolardan çöp yorumu yapılmış o nedenle yazdım o mesajı. Bu arada oyuncunun adı Avrupa kulüpleri ile uzun bir süredir anılıyor, öyle Romanya liginde birilerinin ricası ile ismi önümüze düşen birisi değil. Kıyası video üzerinden yaparsak o mesajda da paylaştığım Boufal, bugün Avrupa'nın en iyi takımlarında takılıyor olurdu. İzlemesi en keyifli videoların sahibi herif ama kariyeri berbat.

Ruslar batrakovu da yalanlamiş
Orada demek istediğim çocuğun belirli bir piyasası var. Öyle sırf videoda göze hoş geldiği için değil, gerçekten bir şeyler gösterebildiği için Morutan ile falan kıyaslanmaması gerektiğini söylüyorum. Ben zaten Batrakov alınsın demiyorum, bence oraya garanti bir isim alınmalı. Hoca da zaten aynı şeyi söylemişti, 10 numara için tartışmasız bir oyuncu alacağız diyordu. Öyle de olur inşallahIste rts avrupada ismi gecen kulupler 30m alir olmazsa direk kiralar bakti olmuyor bedavaya da elden cikarir
Gel gelelim bizim öyle bir luksumuz varmi? Cvp belli, biz aldigimiz(20+) topcu hemen icraat göstermeli, yoksa singo gibi böyle elde patlar
Nhaga gibi 6-7lik böyle deneme yap orda sorun yok