- 18 Mayıs 2011
- 22.637
- 12.288
- 1.873
Trabzon kokpaları mı sallamaya başladı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
küfre göre degisiyorben baktım 1 hafta yiyende var 2 hafta yiyende var sanırım ayrıca beddualı küfürlerde @Recep Buruk a denk gelirsen 1 aya kadar yatarı var sanırım
Portekizli 10 numaranın Mateus Mane olduğunu söylüyorlar...
Dimitri yegenıme selam ederimKırmızı hap aldım
Mavisi morpheus keroda
İş bilmezlik. İletişimsizlik. Bir de sıcak para durumu var, mesela 2019 cirom 1.300.000di, kiram yillik 250.000 personel maaş yükü ve ıvır zivirla 60.000 falandı gider ilk senemde. 330.000 kar vardı kağıt üzerinde, kardaydim ama taksitlerle ödeme aldığımız için çoğu ay zar zor denkliyordum ödemeleri, hiç aksatmadim cok şükür. İhtiyat akçesi veya b planı yoktu, kurulum aşamasında harcadım o miktarları, aşırı riskli bir iş yaptım. Yönetimlerde sıkışık durumda sonraki seneleri yedikleri için günümüze para kalmıyor, ya da ödemeleri geç alıyoruz. Keramettin yazdı geçen mesajlarda, 1 senede ödedik singo Uğurcan ve osimhenin 140 milyon eurosunu, 2-3 seneye bile yayilsa rahatlardi takım. Yönetim günü kurtarma peşinde olduğu müddetçe bu sıkıntıyı hep yaşarız. Plansız, izansiz ve iyi niyetli değil yönetim.Cidden anlamıyorum bazı şeyleri dünya kadar forma satışı CL gelirleri sponsorluklar 500 milyon Euro bütçemiz varlardan nasıl para yok kısmına geldik.
Gerçekten proje için mi para ayırdılar yoksa mali durum kötü mü iletişim sıfır
1 galibiyet 3 beraberlik 2 mağlubiyet olabilecek bir şeyTs jk fb ile oynayacağımız 6 maçtan max 6 pts toplarız
Erkek kardeşi oldu o da fena 13 günlükDimitri yegenıme selam ederim
Onu bende duydumiyi topcu bu cocuk bir ara yazmistim burada wolves maci esnasinda
Mustafa Cengiz tüm mal varlığı ve itibarını koydu o dönemdeGalatasaray tarihinde cebinden kulübe 5 kuruş bile veren başkan olmuş mudur acaba belki Özhan Canaydın rahmetli.?
Hocam bugün 2019 agustos nobetindeydimTs de mi yıldız transferlerine yöneldi.