- 9 Ocak 2014
- 33.074
- 9.421
- 1.538
Çok klas çok iyi topçu alamayız zatenRodrigo Mora 1.68 ve 56 kilo, forum birbirine girer
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok klas çok iyi topçu alamayız zatenRodrigo Mora 1.68 ve 56 kilo, forum birbirine girer
Kutlu gene kolpada manu ne yapsın buendiayi fernandes'i gonderirse yerine daha sağlam oyuncu alır. Adamlar bu sene şampiyonluğa oynayacaklar bu da brunonun yerine buendia alacaklar diyor.
Fırsat takım hazırsa beklenir, takımın çok eksiği var, bu seneden vazgeçmiş gibiler malesef, icardiyle uzatmayınca, lemina gecikince, lesley u-23 hamlesi gelince, başka gidenlerle beraber bir plan-program olabilir diye düşünmüştüm ama pek öyle değilmiş sanırım2 maçta puan kaybetsen fırsat transferine de gerek kalmaz.
Seneye premier lig karışır bence favorisiz sezon başlangıcı var. Manu için fırsat sezonuManu şampiyonluğa oynayamaz yav kadrosu musait değil. Ha buendia işi yine kutlunun kolpasıdır o ayrı.
5 milyon kiralık 40 opsiyonlu oda zorunlu olmayanMora duyumunu doğru kabul edersek; gündemdeki diğer isimlere 2+18, 5+15 gibi açılış teklifleri yapan Dursun geçen sene 70 milyon istenen bu oyuncu için nasıl bir girizgah yapar acaba?
Ben de bunu ümit ettim valla. Açıklarlar birini taraftar çok şişti diye de. Olsa böyle bir şey düşerdi bizim muhabir kılıklı kolpacılardan.Ziyech transferi gibi maç içerisinde stadda bir transfer açıklansa evlere şenlik olabilirdi... umut fakirin ekmeği işte...