Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    130
Daha da büyük sallayamazlar dediğimiz her gün daha büyük sallıyorlar. Vallahi yazık günah bu insanlar bu işten nasıl para kazanıyor ben anlamış değilim. Ne Mora'sı abi ya..

Gecen sene 70 istiyorlardı. Bu sene Allah bilir.

ts yi ovduk gittiler butun parayi salaha gomduler scout kovduktan sonra, komedi yav

Kutlu gene kolpada manu ne yapsın buendiayi fernandes'i gonderirse yerine daha sağlam oyuncu alır. Adamlar bu sene şampiyonluğa oynayacaklar bu da brunonun yerine buendia alacaklar diyor.

Manu şampiyonluğa oynayamaz yav kadrosu musait değil. Ha buendia işi yine kutlunun kolpasıdır o ayrı.

2 maçta puan kaybetsen fırsat transferine de gerek kalmaz.
Fırsat takım hazırsa beklenir, takımın çok eksiği var, bu seneden vazgeçmiş gibiler malesef, icardiyle uzatmayınca, lemina gecikince, lesley u-23 hamlesi gelince, başka gidenlerle beraber bir plan-program olabilir diye düşünmüştüm ama pek öyle değilmiş sanırım

İyi nöbetler büyük gsnin tranşfersizlikten çıldırmış Şanlı transfer sevdalıları

Mora duyumunu doğru kabul edersek; gündemdeki diğer isimlere 2+18, 5+15 gibi açılış teklifleri yapan Dursun geçen sene 70 milyon istenen bu oyuncu için nasıl bir girizgah yapar acaba?

Bruno Fernandesin bonservisine bi sponsor bulsunlar bari 30 milyonluk

Dünyanın en iyi 10 numarası için yok mu kimse

Oglum için lütfen bruno fernandes dursun Özbek

İyi geceler

Bu kadar rezalet bir transfer dönemi gecirdigimizi hatirlamiyorum

Dursuna yarin macta en agir protestolar yapilmali

Videonun ismini unuttum da hani adamın biri programda katıla katıla gülüyordu ya yakında onun bizim kiralık versiyonu yaparlar

kafamız aybars kadar güzel olsa yine emre kaplan'dan çıkan bi tüwiti doğru kabul edeceği yerde ayılır idi

Ziyech transferi gibi maç içerisinde stadda bir transfer açıklansa evlere şenlik olabilirdi... umut fakirin ekmeği işte...

Birkaç kere kutlu ile yakupun canlı yayınını izledim. Evlerinde açmışlar bilgisayarı ekranı da ikiye bölmüşler chat altta. Üfürüyorlar. Gündemdeki şeyleri sanki kendi haberleri gibi bir anlatıyorlar kafayı yersiniz. Bir ara yasaktı rahattık

Ziyech transferi gibi maç içerisinde stadda bir transfer açıklansa evlere şenlik olabilirdi... umut fakirin ekmeği işte...
Ben de bunu ümit ettim valla. Açıklarlar birini taraftar çok şişti diye de. Olsa böyle bir şey düşerdi bizim muhabir kılıklı kolpacılardan.

Geri
Üst Alt