Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    142
1785660294770.webp

Sözlükten bir entry paylaşayım, çocuğun durumu tam olarak bu şekilde;

1785660650169.webp

Burada yazıldığı gibi bir şekilde 40'ın altına bir şekilde alınabilirse çok sağlam bir iş olur ama hiçbir güvenilir kaynak adını anmadı galiba. Portekiz basını şu ana kadar 50 defa salça olurdu

Ben de gece bunu demek istemiştim. Oyununu bilmiyorum ama istatistikleri dramatik şekilde düşmüştü
topcuyu bilmiyordum istatistiklerine baktim bende sasirdim belki iyidir bilmiyorum ama Benfica ve Portoda oynayan her genc iyi zannediliyor herhalde

topcuyu bilmiyordum istatistiklerine baktim bende sasirdim belki iyidir bilmiyorum ama Benfica ve Portoda oynayan her genc iyi zannediliyor herhalde
Önceki sezon özetlere bakarken dikkatimi çekmişti. Hakikaten çok çok iyiydi.
Bu sene neden düştü bilmiyorum ama bir ihtimal transferine izin vermediler diye tavır aldılar veya pas manyağı teknik direktörün kurbanı oldu

Önceki sezon özetlere bakarken dikkatimi çekmişti. Hakikaten çok çok iyiydi.
Bu sene neden düştü bilmiyorum ama bir ihtimal transferine izin vermediler diye tavır aldılar veya pas manyağı teknik direktörün kurbanı oldu
Tam bir üst mesajda buna değinilmiş bir entry paylaştım, durumu o

Ekli dosyayı görüntüle 330093
Burada yazıldığı gibi bir şekilde 40'ın altına bir şekilde alınabilirse çok sağlam bir iş olur ama hiçbir güvenilir kaynak adını anmadı galiba. Portekiz basını şu ana kadar 50 defa salça olurdu
Tam tahmin ettiğim gibi pas manyağı Farioli'nin kurbanı olmuş.
Galiba 2 sene önce hakkında Messi gibi yazmıştım.
Böyle oyuncuyu almak için yüksek pay vereceksin. Aynı Can gibi 40 + %30 pay ver gitsin. Bizim için öncelik para kazanmak değil alacağımız katkı olmalı.

valla ben Luka Stojkovic isterim daha olgun futbol oynuyor ve fiziksel olarak Turkiye ve sampiyonlar ligine uygun bir futbolcu

Bizim futbolda baya kendini bulur çocuk Farioli gibi pas pas pas pas pas pas futbolu yok

acaba dolandırıldık ve bu yüzden mi paramız yok

"alo dursun bey elimde kiralık bi köprü var" diye kandırmış olabilirler başganımızı

Bizim futbolda baya kendini bulur çocuk Farioli gibi pas pas pas pas pas pas futbolu yok
Bu çocuğun ayağından 5 kişi top alamıyor, ciddi ciddi ilk çıkış yaptığı dönem Messi gibi diyorduk. Saçma sapan bir yetenek ya, muhteşem olur transferi. Oyuna uyumu, sistem mistem harici söylüyorum bunu tabii ki. İzlemesi çok keyifli, topu ayağına aldığında taraftarı ayaklandırıp heyecanlandırabilecek birisi.

BAY ve Sara giderse Mora + Can + Lang kira + Reijnders + Yusuf + u23 forvet kim varsa

Geri
Üst Alt