Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.012
- 102.146
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de gece bunu demek istemiştim. Oyununu bilmiyorum ama istatistikleri dramatik şekilde düşmüştü
topcuyu bilmiyordum istatistiklerine baktim bende sasirdim belki iyidir bilmiyorum ama Benfica ve Portoda oynayan her genc iyi zannediliyor herhalde
Önceki sezon özetlere bakarken dikkatimi çekmişti. Hakikaten çok çok iyiydi.topcuyu bilmiyordum istatistiklerine baktim bende sasirdim belki iyidir bilmiyorum ama Benfica ve Portoda oynayan her genc iyi zannediliyor herhalde
Tam bir üst mesajda buna değinilmiş bir entry paylaştım, durumu oÖnceki sezon özetlere bakarken dikkatimi çekmişti. Hakikaten çok çok iyiydi.
Bu sene neden düştü bilmiyorum ama bir ihtimal transferine izin vermediler diye tavır aldılar veya pas manyağı teknik direktörün kurbanı oldu
Tam tahmin ettiğim gibi pas manyağı Farioli'nin kurbanı olmuş.Sözlükten bir entry paylaşayım, çocuğun durumu tam olarak bu şekilde;
Ekli dosyayı görüntüle 330093
Burada yazıldığı gibi bir şekilde 40'ın altına bir şekilde alınabilirse çok sağlam bir iş olur ama hiçbir güvenilir kaynak adını anmadı galiba. Portekiz basını şu ana kadar 50 defa salça olurdu
valla ben Luka Stojkovic isterim daha olgun futbol oynuyor ve fiziksel olarak Turkiye ve sampiyonlar ligine uygun bir futbolcuSözlükten bir entry paylaşayım, çocuğun durumu tam olarak bu şekilde;
Burada yazıldığı gibi bir şekilde 40'ın altına bir şekilde alınabilirse çok sağlam bir iş olur ama hiçbir güvenilir kaynak adını anmadı galiba. Portekiz basını şu ana kadar 50 defa salça olurdu
Konum atarsın.Mora gelsin kendimi dübelletirim imkansız
Bizim futbolda baya kendini bulur çocuk Farioli gibi pas pas pas pas pas pas futbolu yokSözlükten bir entry paylaşayım, çocuğun durumu tam olarak bu şekilde;
Bu çocuğun ayağından 5 kişi top alamıyor, ciddi ciddi ilk çıkış yaptığı dönem Messi gibi diyorduk. Saçma sapan bir yetenek ya, muhteşem olur transferi. Oyuna uyumu, sistem mistem harici söylüyorum bunu tabii ki. İzlemesi çok keyifli, topu ayağına aldığında taraftarı ayaklandırıp heyecanlandırabilecek birisi.Bizim futbolda baya kendini bulur çocuk Farioli gibi pas pas pas pas pas pas futbolu yok
Eylüle kalan coplerden sececegiz iste. Sansa ne duserse artik.kimi alacagiz ulan!!!