Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    142
Sayfalarca Mora konuşulmuş, olmayacak birşey için bomboş muhabbetler, Dursun Mora alacak he?
Boyu 1,68 kilosu 55, 1 haftadır boy kilo fizik diye kafa açan ılıklarında ağzının suyu akmış, hangisine gülsek bilemedim
Gökhan Bey, yaprak kımıldamıyor ne konuşalım ki başka? Kafa dağıtıyoruz işte, kimse de Mora alınabilecek demiyor zaten. :asd:

Boy kilo konusuna da katılıyorum, anlamsız bir takıntı var bu konuda ki bu konuda bahsi geçen mevki 10 numara. O fiziğiyle Arda'nın Real'e gittiği yerde dümdüz bir yorum kilo muhabbeti. Yeterli çevikliğe ve dengeye sahip olduktan sonra, yere doğru basıyorsa kilonun bir önemi kalmıyor. 2 metrelik stoperleri bir sağa bir sola yatırabiliyorsun bu denklemle

Stoper yok, orta saha yok, 10 numara yok, kanat ve forvet yedeği yok. Transfer dönemi bitecek yakında. Son gün 2-3 tane kiralık cuesta asprilla benzeri adam getirecekler. 13.aldıkları takımı 13.bırakıp def olup gidecekler.

abi 1 yer eksik olur fırsat tranferi beklersin takımın 4-5 bölgesi eksik napıyonu???

bu saatten sonra alabilecekleri topçular

Gökhan Bey, yaprak kımıldamıyor ne konuşalım ki başka? Kafa dağıtıyoruz işte, kimse de Mora alınabilecek demiyor zaten. :asd:

Boy kilo konusuna da katılıyorum, anlamsız bir takıntı var bu konuda ki bu konuda bahsi geçen mevki 10 numara. O fiziğiyle Arda'nın Real'e gittiği yerde dümdüz bir yorum kilo muhabbeti. Yeterli çevikliğe ve dengeye sahip olduktan sonra, yere doğru basıyorsa kilonun bir önemi kalmıyor. 2 metrelik stoperleri bir sağa bir sola yatırabiliyorsun bu denklemle
10 gün sonra lig başlıyor yedek oyuncularımız bile yok knk, istifa konuşalım, yangın yapalım

Rennes maçında en hafifi alçaklara kar yağıyor üşümedin mi olan tezahürat şart mümkün olduğunca yönetimin gözünü korkutmak lazım.

aslında öldü bitti bir geç kalınmışlık yok. işini bilen bir yönetim olsa, koskoca tam 1 ay daha var önümüzde transfer dönemi bitimi için. fakat yöneticiler o güveni vermiyor haklısın. değil 1 ay, 6 ay süre de olsa bir şey yapamazlar gibi bir görüntü var.
Öyle maalesef. Dursun 10+4 ten haberiniz var mı diyo. Benim haberim varda senin haberin yok muydu 1 sene önceden beri diye sormak isterdim.

56 kiloluk futbolcu istemeyiz. Eylül'de babayiğit futbolcu buluruz.
dombelen.webp

10 gün sonra lig başlıyor yedek oyuncularımız bile yok knk, istifa konuşalım, yangın yapalım
Sosyal medyada elden geldiğince yapıyoruz da yönetim bizim nöbet konumuzu takip etmiyor ya, hafta sonu dinlenip kafa dağıtıyoruz

Yönetim’i sucluyoruz da taraftar da ayri bir kafa

Emre kaplan’i senelerdir az cok taniyoruz,tutturdugu tek bir haber olmadi

Adam porto dan mora’yi yazmis ve insanlar burda veya sosyal medya’da mora’yi tartismislar

Olacak is degil
Cenk Çınar haberi bu arada. Doğru gördüysem ilk dillendiren kendisi oldu bu tarz muhabirler arasında. Bu kadar kafanızda büyütmeyin yahu, Mora'nın ütopik bir isim olduğunu burada konuşan hepimiz biliyoruz. Dün çıkma bir çocuk değil zaten. Başka haber yok, oturup da üzerine "Transfer Nöbeti" isimli konu içinde konuşabileceğimiz piyasada dolaşan hiçbir şey yok. Ne tartışsın, ne konuşsun insanlar? Eğlencemize bakıyoruz işte, olsa nasıl olur diyoruz, olsaydı şöyle oynatılırdı böyle olurdu, şununla iyi ikili olurdu diyoruz. Bana göre ismi geçen Musiala'dan da Bruno'dan da daha zor bir transfer Mora. Birkaç gezegenin aynı hizaya gelip alın bu size kıyağımız demesi gerekiyor. Mevzu yine yönetime çıkıyor tabii ki, hiçbir hareket görmüyorsa ve her çıkan isim üzerinden konuşuluyorsa suç taraftarın değil.

Mora ile ilgili ciddi bir durum olsa zaten Portekiz basını balıklama dalar, boy boy servis eder. Oturdukları yerden yaş, piyasa değeri filtresi ile haber sallıyor bizimkiler.

Geri
Üst Alt