Transfer Nöbeti #7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oktay Ercan.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan.. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazım.

Duyumlar ne kadar doğrudur bilmiyorum ama yönetim gayet de bizim istediğimiz hayal ettiğimiz isimlere gitmiş veya gitmeyi düşünmüş. Mesela Simons sakatlanmasa ona da gidecekmişiz

Galatasaray, Krava'nin fiyatını sormuş
Kaynak kahvekonyak
Kvara yazınca ben de kardeşini falan isteyeceğiz sandım, bildiğin abisi için PSG'nin kapısını çalmışız güya :asd:

1785161679327.webp

Duyumlar ne kadar doğrudur bilmiyorum ama yönetim gayet de bizim istediğimiz hayal ettiğimiz isimlere gitmiş veya gitmeyi düşünmüş. Mesela Simons sakatlanmasa ona da gidecekmişiz
Kvara durum sormak gibi mi? Bruno, musiala bunlar imkansiz isimler. Sen herseyini tamam yaparsin eylulde firsat cikar osi gibi gerek olmasada alirsin.

Simdi takim yarim iken imkansizlarin pesinden kosup diger bölgelere transfer yapmadan sezona giriyoruz. Belki alabilecegimiz firsatlar da bu dönemde kacmis oluyor

Hadi abicim ya hadi

Gel bunu lemina, kaan, saraya anlat

Soru: "Galatasaray'ın resmi internet sitesi geçtiğimiz günlerde sizi spor salonunda çalışırken gösteren fotoğraflar paylaştı. O karelerde kaslarınız oldukça belirgin görünüyordu. Birkaç kilo mu aldınız?" (Nemzeti)

🗣️ Roland Sallai: “Bence fotoğraflar iyi çıkmış… Kilo olarak geçen sezonu bitirdiğimde kaç kiloysam hâlâ aynı kilodayım. Fiziksel durumum ise gerçekten çok iyi. Bu yüzden yaz tatilinde bile bireysel antrenmanlara mümkün olduğunca erken başlamak gerekiyor. Göbeğiniz çıkmış bir şekilde kulübe dönüp sonra form tutmaya çalışamazsınız. Sağlam bir temel oluşturmanız şart, çünkü Galatasaray'daki sezon öncesi hazırlık dönemi de son derece yoğun ve zorlu.”

Ayıca he he kvarayı sormuşuz ondan herkeze kiralı veriyoruz teklifi geçin bunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt