Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.813
- 2.347
- 1.913
Zaten renk kötüyüm komple kör oldum teşekkürler renkdaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten renk kötüyüm komple kör oldum teşekkürler renkdaş
Para varsa 100 bile veririmkvara 80 e gelse ister misiniz?
Hala mı? Doğru olsa bile bu adamın maaşını kim karşılayacak, onu da açıklasın. 30-35 milyon brüt den bahsediliyor. Net 15 küsür milyon alsa, kim vercek bu parayı..Burhan ısrarla musiala tamam diyor iyice manyak etti bu kendini
Kaynak arka tarafı tabi foto atarsa karışır ortalık
Bizim malimiz degilki nasil geri dönmus?Berkan da geri dönmüş hoca kampa çağırmış hayırlı olsun yeni transfer
Diaz'i mourinho vermiyormuş bize o iş yaş.15 gün daha Diaz'ın durumu beklenir. Ordan bir şey çıkmazsa ve Brandt hala piyasada olursa Brandt ile anlaşılır gibi geliyor. Can ihtimali de yok denecek kadar az. Avrupa piyasasının geldiği durumu herkes anlamıştır diye düşünüyorum. Can'ın da 30 civarına düşmesinin mümkün olmadığını forum ahalisi kavramıştır muhtemelen.
Üst düzey 10 numara dünyada azalmışken bir de transfer sezonunun bitmesine 1 ay kala markete düşecek falan olacak işler değil. Ancak bir tanesi gidip idmanda hocasına ana avrat söverse falan fırsat doğabilir.
CansaksoCanciso
Raporladım dostum aile forumu burasıCansakso