Transfer Nöbeti #7

HON3kOEWIAAJVy1
Zaten renk kötüyüm komple kör oldum teşekkürler renkdaş

birine fena para bayılacağız gibi geliyor ama kime bakalım

Fernandes için güya 15e kadar çıkmışız 21 istiyormuş

Musiala zaten 32 brüt alıyor orda yarısı vergiye gidiyor 16 elinde kalan , biz kesin 18 felan vermişizdir.

Leao içinde 12 önermişiz ama kiralık olduğu için klüp yanaşmıyor

birine en kötü 15 falan sıkıcaz ama bakalım kime : )

Berkan da geri dönmüş hoca kampa çağırmış hayırlı olsun yeni transfer

15 gün daha Diaz'ın durumu beklenir. Ordan bir şey çıkmazsa ve Brandt hala piyasada olursa Brandt ile anlaşılır gibi geliyor. Can ihtimali de yok denecek kadar az. Avrupa piyasasının geldiği durumu herkes anlamıştır diye düşünüyorum. Can'ın da 30 civarına düşmesinin mümkün olmadığını forum ahalisi kavramıştır muhtemelen.

Üst düzey 10 numara dünyada azalmışken bir de transfer sezonunun bitmesine 1 ay kala markete düşecek falan olacak işler değil. Ancak bir tanesi gidip idmanda hocasına ana avrat söverse falan fırsat doğabilir.

Emegha veya delap ikisi de u23 forvet mevkisine uyuyor. 2sinden hangisi olursa alinmali iste hazir chelsi göndermek istiyorken. Birseyi becerin ulan

muzuyala için anında yapılan yalanlama şu demek:

-bizden böyle yüksek maliyetli transferler beklemeyin.

15 gün daha Diaz'ın durumu beklenir. Ordan bir şey çıkmazsa ve Brandt hala piyasada olursa Brandt ile anlaşılır gibi geliyor. Can ihtimali de yok denecek kadar az. Avrupa piyasasının geldiği durumu herkes anlamıştır diye düşünüyorum. Can'ın da 30 civarına düşmesinin mümkün olmadığını forum ahalisi kavramıştır muhtemelen.

Üst düzey 10 numara dünyada azalmışken bir de transfer sezonunun bitmesine 1 ay kala markete düşecek falan olacak işler değil. Ancak bir tanesi gidip idmanda hocasına ana avrat söverse falan fırsat doğabilir.
Diaz'i mourinho vermiyormuş bize o iş yaş.

Geri
Üst Alt