Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.064
- 12.299
- 1.823
Tepki açıklamasını ultraslandan da bekliyoruz haydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her Takım'a önerilen menajer transferlerinden 1'i.Hızıyla Lig'de fark ettirebilir ama Fb'nin bu hocasıyla orta kafa sisteminde pek iş yapmaz gibi.Sörloth falan filan almasınlar daha iyi bence kanks..Fb Nicolas Jackson almış
En son Beşiktaş'a kitleyeceklerdi bunu, menajeri istediğini alacak gibi görünüyorFb Nicolas Jackson almış
Sezonu kurtarmak için
#GalatasarayIçinTribune
Hoş geldin heisHer Takım'a önerilen menajer transferlerinden 1'i.Hızıyla Lig'de fark ettirebilir ama Fb'nin bu hocasıyla orta kafa sisteminde pek iş yapmaz gibi.Sörloth falan filan almasınlar daha iyi bence kanks..
Fitili yaktı.
Transfer tabiki yapacaktir. Derdimiz boktan transfer yapilmamasidir ve gec kalinmamasidirGalatasaray taraftarı an itibariyle Dursun'un oyununa gelmiştirTransferi her türlü yapacaklar ama Dursun için her 1 lira kıymetli.Hatta şu anda bile Rusya Ligi'nde oynayan oyuncuyla ilgili net haberlerde çıkabilir.Çünkü alınabilecek en kolay transferlerden 1'i dayım yav
![]()
Jackson geldiğinde imkansız görsem de Talisca'dan çıksalar enfes olurduEn son Beşiktaş'a kitleyeceklerdi bunu, menajeri istediğini alacak gibi görünüyor
Hb heis.Kral'ın gitmesini istemiyodum ama işlerden dolayı ve yaz olunca geziyodum.Geçenlerde bilgisayara 1 bakayım dedim açılmadıHoş geldin heis
İcardi ayrılığı sonrası Uludağ'ın eteklerinde inzivaya çekildiğin söylenmekteydi
@Sergen ZerenGalatasaray Leão ile ilgilenmeye devam ediyor.
Fenerbahçe'nin sözlü teklifi de satın alma opsiyonlu kiralama şeklindeydi ve üstelik önerilen rakam 40 milyon avroya bile ulaşmıyordu. (Matteo Moretto)
İyi olur bok gibi topçuFb Nicolas Jackson almış