Ferhat Ayhan
Kırmızı Üye
- 2 Haziran 2015
- 1.424
- 606
- 983
İyi bir 10 no aldığımız sürece öndeyiz diyebilirim ama ümidim gititkçe azalıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GS sözlükten çıkma bir proje. Kaide'nin çalışması;çok güzel bir şeymiş lan bu
Ekli dosyayı görüntüle 330129
Aynı fikirdeyimSergen renkdasim illa ki birilerini alacaklar Jackson buyuk takim gormus bir oyuncu acikcasi onu da almalarini istemem basarisiz olsada yinede direk forvet.Sarr in ise maksimum seviyesi bu fb icin ne verecegi belli olmayan bir oyuncu ben pek begenmiyorum ama yine de zor transfer.Leao Osimhen seviyesinde transferler hep bizde kalmali.
burada transfersimo olarak da tanınır mutfak takımcıGS sözlükten çıkma bir proje. Kaide'nin çalışması;
![]()
kaideyi taciz eden istisna
hoş gelmiş 7. nesil yeni aslan. nick seçimi güldürdü, güldürürken düşündürdü. bu arada şöyle güzel de bir entry girdi. (bkz: 4 şubat 2018 sivasspor galatasaray maçı/#2345483) yazadursun.rerererarara.net
![]()
statslook.com
değerli sözlük yazarları birçoğunuzun hayal ettiği, keşke şöyle bir uygulama olsa dediğiniz o site işte ayağınıza geldi. https://statslook.com/tr maç simülasyonları, oyuncu karşılaştırması vb. birço...rerererarara.net
yürü git ya
Avrupa yok iken neden olmasin tek kulvarda dinlene dinlene gayet ṣanslari varHadi herşeyi geç de bu ts niye Salah'ı alıyo ne yapacaksınız şampiyon mu olacaksınız?
Juventus ilgileniyor bu bilinen bisey
Sarr Fene
batrakov
enciso
can
portodaki çocuk
için de böyle bir analiz isteriz senden ağabey
teşekkür ederim üstat. bu batrakovun dripling dısında falsosu yok gibi duruyor hem videolarda hem de burdaFarklı birçok metrik ekleyebiliyorsunuz karşılaştırmaya
25/26
Ekli dosyayı görüntüle 330130
24/25
Ekli dosyayı görüntüle 330131
Nasıl bir orta saha ve kanat kurgusu ile oynayacağımıza göre değişiyor problem giderme konusu. Aralarında topu ayağından en doğru zamanda en isabetle çıkartan, hücumu pasla yönetebilen Batrakov gibi görünüyorteşekkür ederim üstat. bu batrakovun dripling dısında falsosu yok gibi duruyor hem videolarda hem de burda