Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    155
  • Bu anket kapanacak: .
İllaki transfer yapacağız da artık sıkıcı hal almaya başladı tabii.

Evvelce hallolsa 10 numara ve yedek forvet konuları, akabinde de diğer müzdarip safhalara geçebilsek.

İllaki transfer yapacağız da artık sıkıcı hal almaya başladı tabii.

Evvelce hallolsa 10 numara ve yedek forvet konuları, akabinde de diğer müzdarip safhalara geçebilsek.
1000029184.webp

Jackson değil Sarr’ı almaya çalışıyorlarmış hem kanat hem forvet rotasyonu için.
Çok saçma Sarr sağ kanat oyuncusu oraya zaten yeni Greenwood aldılar. Ben Jacobs iyi kaynaktı o da Jackson ile bir Türk kulübü ilgileniyor demişti bence ona gider Fb çünkü Aziz'de direk santrafor alacağız ondan sonra lazım olursa u23'ten bir şeyler yaparız dedi en son.

Biz kadro güçlenmeli diyor iken kasa kolaylığı için Barış'ı satacaklar bunlar

Sara ve Singo'yu satamadılar tabi planlar patladı

Sergen renkdasim illa ki birilerini alacaklar Jackson buyuk takim gormus bir oyuncu acikcasi onu da almalarini istemem basarisiz olsada yinede direk forvet.Sarr in ise maksimum seviyesi bu fb icin ne verecegi belli olmayan bir oyuncu ben pek begenmiyorum ama yine de zor transfer.Leao Osimhen seviyesinde transferler hep bizde kalmali.
Jackson öyle çöp çekilecek adam mı ya. İyice abarttık. O fizik ve atletizm ile her türlü iş yapar bu ligde. Gol vuruşları kötü yoksa epey iyi topçu. Jackson alsalar büyük iş, bizim ligde her türlü iş yapabilecek atletik topçu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keçiörenin payını 3 senedir çözemeyen bir yönetimle 4 senedir şampiyon oluyoruz. Bu klüp hakkaten ilginç bir klüp

Geri
Üst Alt