Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.844
- 109.684
- 4.878
Osimhen-Can
Enciso
Reijnders Torreira Batrakov
baklavasaray
Enciso
baklavasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüzde 70 olumlu hep biz verdik herhalde oyuGörevimi yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 330133
Singo gitmek istemiyormuşU23 e yabanci stoper gelince
Bilin bakalım kim gidecek sagbekten
Hem leao hem iyi 10 numara alırsan yani...
rus mertens benzetmesi doğru gibi.teşekkür ederim üstat. bu batrakovun dripling dısında falsosu yok gibi duruyor hem videolarda hem de burda
İllaki transfer yapacağız da artık sıkıcı hal almaya başladı tabii.
Evvelce hallolsa 10 numara ve yedek forvet konuları, akabinde de diğer müzdarip safhalara geçebilsek.
Osimhen-Can
Enciso
baklavasaray
Çok saçma Sarr sağ kanat oyuncusu oraya zaten yeni Greenwood aldılar. Ben Jacobs iyi kaynaktı o da Jackson ile bir Türk kulübü ilgileniyor demişti bence ona gider Fb çünkü Aziz'de direk santrafor alacağız ondan sonra lazım olursa u23'ten bir şeyler yaparız dedi en son.Jackson değil Sarr’ı almaya çalışıyorlarmış hem kanat hem forvet rotasyonu için.
Metrikleri doğru ayarlamak gerekiyor, pozisyona göre metrik seçebilirsiniz sağ üsttenBu ne lan, Rize'deki Kazım Laçi dahamı iyi şimdi? Ekli dosyayı görüntüle 330136
50'ye sırtımızda uğurlarız.Transfer bütçesini Barış sağlayacak galiba.
50'ye gitse ne dersiniz bilemedim.
Arariz.Transfer bütçesini Barış sağlayacak galiba.
50'ye gitse ne dersiniz bilemedim.
Jackson öyle çöp çekilecek adam mı ya. İyice abarttık. O fizik ve atletizm ile her türlü iş yapar bu ligde. Gol vuruşları kötü yoksa epey iyi topçu. Jackson alsalar büyük iş, bizim ligde her türlü iş yapabilecek atletik topçu.Sergen renkdasim illa ki birilerini alacaklar Jackson buyuk takim gormus bir oyuncu acikcasi onu da almalarini istemem basarisiz olsada yinede direk forvet.Sarr in ise maksimum seviyesi bu fb icin ne verecegi belli olmayan bir oyuncu ben pek begenmiyorum ama yine de zor transfer.Leao Osimhen seviyesinde transferler hep bizde kalmali.