Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    155
  • Bu anket kapanacak: .
Bize aç oyuncu lazım takımda bi Osimhen kendini deli gibi yırtıyordu doymuşluktan arınmak lazım.

Barış'ı 50 m euro'ya satsak Keçiörengücü gider Eyüpspor'u alıp direk süperlige çıkar nasıl fikir oldu.

1785682021853.webp

Vedattan daha iyi bi forvet almaları imkansız ben olsam bunlar yerinde çok iyi yabancı bi 8 numara alırdım

yıllardır bağırıyoruz 3 kuruş verin keçiören payını alın diye

o ayrı keçiörenden 2 milyona aldıgın adama %20 satıştan pay koydurmak ayrı hadi o başka yönetimdi bu tam rezalet

keçiören kalp krizi geçirmiştir reddedildi diye.
Butun o siyah ekrarn ve arabistan olayindan bir sure sonra yonetim 4 m falan verseydi "satmam.barisi ama al sen de bekledin " diye. Verirdi herifler payini belki.

Ugrasan, aklina gelen, dusunen oldu mu? Sanmam.

bu adamın keçiören başkanına direnmeden 8m euro verme ihtimali yok ya. dümdüz vermiyorum falan diyecek bence. ahmet bulut gibi bekler senelerce.

Butun o siyah ekrarn ve arabistan olayindan bir sure sonra yonetim 4 m falan verseydi "satmam.barisi ama al sen de bekledin " diye. Verirdi herifler payini belki.

Ugrasan, aklina gelen, dusunen oldu mu? Sanmam.
Biz o dönem payı satın almak istemiştik, adamlar satmayacağız diye posta koydu bize.

Şikeciler gitti arda gülerin payını az biraz para üstüne 2-3 kiralık genç oyuncuyla kapattı biz 3 senedir Keçiörenin payını konuşuyoruz burda. İş bitirici değiller hadi transferde oyuncuları klüpleri ikna edemiyosun keçiöreni bari ikna edin yav

Geri
Üst Alt