Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Bu anket kapanacak: .
Yapacakları tek şey şimdiye u23 e ister kiralık ister bonservisli bir tane stoper bir tanede forvet getirmekti daha sonra kanat mı arıyorsun 10 numaraya çilek mi bakıyon fırsat mı kovalıyorsun kimse ses etmezdi

Yazıklar olsun cidden ihanet bu

Sarr bir sezonluk topçu gibi durmakta. Üstelik 28 yaşına gelip de çok bir şey ispat edememiş gibi.

Gscyi yine korku duvarları sarmış

Hadi herşeyi geç de bu ts niye Salah'ı alıyo ne yapacaksınız şampiyon mu olacaksınız?

Sarr bir sezonluk topçu gibi durmakta. Üstelik 28 yaşına gelip de çok bir şey ispat edememiş gibi.

Gscyi yine korku duvarları sarmış
Yav Jackson da senegalli

En olasi o

Sarr fblilerin isteği ve fb uğraşmış olabilir o ayrı oncesinde

Ama santrafor Jackson

Sarr kanat daha cok

Susuzluk gibi bişey bu transfersizlik bünye istiyor resmen yüzüm gülmüyor evde neyin var dediklerinde transfer yok diyorum

Greenwood varken ilginç bir hamle. Adamın zirve yaptığı pozisyon sağ kanat ama 10 numara, forvet ve iki kanadı da yedekleyebilir.

Leao’dan daha faydalı olacak oyuncu bence, onun kadar iyi oyuncu olmasa da.

Son 2 seneye kadar çok savruktu ama çok olgun bir adam oldu, tek forvet, sol kanat vs her yerde kullanırlar, Vedatla ikili de oynar.

40 m eurodan aşağı zor bu da gerçi ama, o banda alabilirler.

Leao FB'i istemiyorum demiş onlarda Sarr için teklif yapmış

Leao’dan daha faydalı olacak oyuncu bence, onun kadar olmasa da.

Son 2 seneye kadar çok savruktu ama çok olgun bir adam oldu, tek forvet, sol kanat vs her yerde kullanırlar, Vedatla ikili de oynar.

40 m eurodan aşağı zor bu da gerçi ama, o banda alabilirler.
Geçen ay ManU ile adı anılırken Palace'ın beklentisi 45m£ civarı yazılmış. Rashford'un ayrılışına göre teklif yapılabilir demişler. İş yapabilecek bir isim tabii ki ama ben sağ kanatta verdiği katkı gibi katkı verebileceğini düşünmüyorum

Geri
Üst Alt