Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.153
- 59.924
- 3.473
aynen dostum edersonla leventle mert müldürle en iyi 11 olur fbdeAlmışlar sarrı. En iyi 11 bizdecilere iyi oluyor. Nah en iyi 11 bizde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen dostum edersonla leventle mert müldürle en iyi 11 olur fbdeAlmışlar sarrı. En iyi 11 bizdecilere iyi oluyor. Nah en iyi 11 bizde
Muzzi özcankaynak ne ?
ya o febeli köpek daha öncede çok şey paylaştıMuzzi özcan
Kimi alacan ki? Kanat yok başka bu kadar iyi olan şuan. Barışı neden satıyoruz diyosan Barış boş zamanlarında Londra'ya gidiyomuş tutabileceğini mi düşünüyosunLeaoya para gömülmez karakter olarak da futbolculuk olarak da güvenilmez bir adam. Ya uçurur ya batırır ortası yok
Ne alakası var takipçi ile haberin? Ayrıca aldı falan da yazmamışım ki oraya. Keramettin admin ilgiyi belirtmiş, kaynağı paylaştık. Kaynak olarak da bu var. Tuttomercato muhabiri, Fabrizio'nun da takip ettiği bir isim. Haberi Tuttomercato üzerinden paylaşsak sorun yok da haberi giren muhabir üzerinden paylaşınca mı böyle oluyorya bu haberi paylaşan adamın 30 bin takipçisi var her febe haberine febe bunu aldı onu aldı neden diyorsunuz

Jackson en fazla alacaklariSarr, bertuğ, çalhanoğlu alacaklar
Bende gördüm de sarrı fbliler gelsin diye istiyoya o febeli köpek daha öncede çok şey paylaştı